Utawarerumono - Mask of Deception

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Utawarerumono - Mask of Deception

Utawarerumono - Mask of Deception is een groots verhaal dat je hart en geest zal betoveren tijdens een ongelooflijk avontuur. Dankzij het prachtige verhaal, intrigerende personages, snelle SRPG combat, een fenomenale soundtrack en nog veel meer, is het spel de perfecte keuze voor avontuurlijke gamers!

Mask of Deception begint boven op een besneeuwde berg, waar de hoofdpersoon wordt wakker in een onbekende wildernis, omringd door dodelijke wezens met niets anders dan een ziekenhuisschort en een barstende hoofdpijn. Hij wordt echter al snel gered door Kuon,  een mooi meisje met dierenoren en een staart. Kuon ontdekt al gauw dat de man die ze net heeft gered aan geheugenverlies lijdt en ze beslist zich over hem te ontfermen en hem Haku te noemen. Tijdens hun reis doorheen het land, zal Haku vele kleurrijke personages ontmoeten, diepe relaties opbouwen, meedogenloze vijanden bestrijden en wordt hij onverbiddelijk meegesleurd in de politieke machinaties van de machtige Yamato natie.

  • Een onvergetelijke verhaal: Mask of Deception biedt een verhaalrijke Visual Novel ervaring (40-50 uur) waarin spelers de toekomst van een volledig gerealiseerde wereld, vol fantastische overleveringen en geschiedenis! Mask of Deception bouwt een verhaal op dat zal leiden tot een spannende conclusie in het vervolg, Utawarerumono - Mask of Truth.
  • Een actief SRPG gevechtssysteem: Verdedig Haku en zijn yeamgenoten in intense SRPG gevechten met de verschillende vijanden die de wereld bevolken. Het vechtsysteem is een spannende mix van turn-based tactiek en Attack Chain technieken en vraagt echt tactisch inzicht om als winnaar uit de strijd te komen!
  • Prachtige art style en opwindende muziek: De adembenemende visuals en opzwepende soundtrack dompelen je onder in de fantasiewereld van Utawarerumono.
  • Originele Japanse stemmen: Het verhaal wordt verteld in zijn krachtige originele Japanse voice acting en is Engels ondertiteld.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 69 punten Used 55 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre RPG
Genre Strategy
Publisher: Deep Silver
Ontwikkelaar: Aquaplus
Gesproken taal: Japans
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers