DiRT Rally VR Edition

Deze editie bevat:

 • DiRT Rally game
 • PlayStation VR Upgrade DLC

Dankzij de nieuwe VR Upgrade is DiRT Rally nu ook compatibel met PlayStation VR en word je ondergedompeld in een complete VR-ervaring, die elke auto, track en manoeuvre ondersteunt. Speel met 2, waarbij de tweede speler de rol van co-piloot op zich neemt en je via de controller aanwijzingen geeft. Timing en nauwkeurigheid zijn van essentieel belang!

DiRT Rally

DiRT Rally is de ultieme rally-ervaring, gebouwd door Codemasters en 200 miljoen kilometers lang getest door de DiRT community. Het vangt de essentie van wat rally uniek maakt - dat gevoel dat je probeert je hoofd koel te houden terwijl je in razend tempo door gevaarlijke bochten scheurt en alles uit je wagen probeert te persen, wetende dat een enkele crash onherroepelijke schade aan je recordpoging betekent.

Iconische rally cars

Rally is niet enkel het racen, maar ook het beschikken over de juiste tools, de juiste strategie en het juiste team. In  DiRT Rally beheer je alle drie. Ga de uitdaging aan in  meer dan 40 van de meest iconische auto's, van de echte klassiekers  tot de hedendaagse varianten, en kies de passende auto voor elk race oppervlak.

Zes massieve rally's met meer dan 70 Stages

Langs kronkelende paden door de bossen en de dood tartend over hellingen en smalle bergpaden dit is de essentie van rally, mens en machine versus de uitdagingen van de weg. Race door het  modderige landschap van Wales, de stoffige banen in Griekenland en het  ijzige asfalt van Monte Carlo. Bedwing de legendarische hill climb van Pikes Peak, de besneeuwde landwegen in Zweden en het epische landschap van Finland. DiRT Rally heeft alle iconische locaties om tegelijkertijd je zenuwen te testen en je zintuigen te verwennen.

Elke stage stelt je op een andere manier op de proef. Probeer je wagen onder controle te houden op wisselende ondergronden als sneeuw, ijs, teer en zand, en trotseer verschillende weersomstandigheden. Omdat je wagen uiteraard niet onkwetsbaar is, moet je rekening houden met schade, terwijl je toegewijde team probeert je in de race te houden met razendsnelle reparaties. De stages sluiten op elkaar aan en vormen marathon-achtige beproevingen van je concentratie en vaardigheden. Vertrouw op de aanwijzingen van je co-driver en zet alles op alles voor de perfecte run.

Uitdagend compromisloos handlings model

Om off-road racen naar een nieuw niveau van realisme te tillen, heeft Codemasters de physics  simulatie voor DiRT Rally volledig opnieuw ontworpen. Om je laten ervaren hoe het voelt om te racen over veranderende oppervlakken, heeft het Codemasters team gloednieuwe modellen ontwikkeld voor de simulatie van differentiële  ophanging, motor mapping en turbo modellering. Ook de manier waarop losse ondergrond verzamelt onder de wielen tijdens het lateraal glijden, wordt waarheidsgetrouw gesimuleerd. De complete simulatie van physics  onderstreept des te meer het belang van jou keuze van de juiste wagen en de afzonderlijke afstellingen voor elk type ondergrond.

Officiële fia world rallycross content

DiRT Rally bevat ook officiële World Rallycross content, zodat je de adembenemende, sensationele spanning kunt ervaren van enkele van 's wereld snelste off-road wagens op de populairste circuits, zowel in je eentje als botsend met andere spelers in spectaculaire multiplayer races. Race op de Lydden Hill, Höljes en Hel tracks in zes van de snelste off-road auto's en neem het op  tegen je vrienden in een hoge-intensiteit, bumper-to-bumper multiplayer ervaring.

 • Upgrades, reparaties, setup & tuning - DiRT Rally is niet enkel racen - elementen zoals reparaties, upgrades, setup en tuning voegen een strategische dimensie toe aan je  race-ervaring.
 • Team management - Beheer zelf je rally team, waarbij elk lid beschikt over verschillende vaardigheden, zoals het verbeteren van de reparatie tijden voor de verschillende onderdelen van de auto. Leer hen  nieuwe vaardigheden aan door ze ervaring te laten opdoen en ze te laten samen werken als een team om jou prestaties in de stages te verbeteren.
 • Racenet league support - Organiseer je eigen Racing League samen met je vrienden. Word lid en creëer onbeperkt je eigen competities, met je eigen regels.
 • Dagelijkse, wekelijkse & maandelijkse racenet uitdagingen - Het is jou  versus de DiRT community  in een reeks van een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse  uitdagingen. Verdien credits om je wagens en team verder te verbeteren.

Platform:

Editie:

 • Gratis verzending bij bestellingen boven €30
 • Uniek spaarsysteem +103 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis afhalen in één van onze 80 winkels of thuislevering voor €1,98
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €30
 • Uniek spaarsysteem +103 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 16/2/2017
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Race, Simulation
PEGI leeftijd 3
Publisher Codemasters
Ontwikkelaar Codemasters
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers