Road Rage

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Road Rage

Road Rage is een over-the-top race combat game met motoren dat jouw race- en gevechtsvaardigheden test op verschillende “badass bikes”. Race en vecht om tot de hoogste rangen van een krankzinnige motorbende door te dringen. In een stad verscheurd door geweld en ondergrondse misdaad is geld verdienen met racen en knokken de sleutel tot overleven.

Gebruik verschillende motorfietsen, wapens en gevechtstactieken om je autoriteit en positie in de motorclub veilig te stellen. Verleg de grenzen van combat racing, verken een enorme open wereld en speel meer dan 90 missies en schop het tot voorzitter van de motorclub in jouw stad.

  • Speel 42 verhaal-gedreven missies en 56 extra missies die variëren van het leveren van goederen, begeleiden van personen tot aan combat racing tegen andere bendes!
  • Joyride in een enorme open stad en ontdek een breed scala aan missies en doelen in de voor de jouw stad kenmerkende buurten
  • Rust jezelf uit met een aantal waanzinnige wapens en vecht op leven en dood met jouw rivalen!
  • Kies uit een grote verzameling van motorfietsen en pas de motor volledig aan jouw eigen stijl

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 121 punten Used 103 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Lokale Multiplayer Competitief
Online Multiplayer Competitief
Genre Race
Genre Fighting
PEGI 18
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Maximum Games
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots