Star Trek - Bridge Crew

Star Trek - Bridge Crew zet jou en je vrienden in het hart van een sterrenschip als officieren van de Federation. Elke actie en beslissing van jullie kant bepaalt het lot van je schip en de bemanning. Omdat het speciaal ontwikkeld is voor VR, is Star Trek - Bridge Crew het enige spel dat je een levensecht gevoel geeft van wat het betekent om deel uit te maken van het universum van Star Trek.

In Star Trek - Bridge Crew geeft de Federatie jou en je bemanning het bevel over het nieuwe schip, de U.S.S. Aegis als onderdeel van een belangrijke operatie. De missie: het verkennen van een grotendeels nog niet in kaart gebrachte ruimtesector genaamd de Trench. De hoop is dat jullie een nieuwe, geschikte thuiswereld te vinden voor het gedecimeerde Vulcan-volk. De Trench bevat een verbluffende schoonheid en onontdekte wonderen, maar ook vreemde anomalieën en nog onbekende gevaren.  Het Klingonrijk is ook actief in het gebied, en hun doelen zullen ongetwijfeld een bedreiging vormen voor de plannen van de Federation. Het is jouw taak om samen met je bemanning de sector in kaart te brengen om erachter te komen wat de Klingons van plan zijn en om ervoor te zorgen dat de aanwezigheid van de Federation de vrede niet verstoord.

Speciaal ontworpen voor VR

Star Trek - Bridge Crew is speciaal ontworpen voor virtual reality en maakt volop gebruik van het krachtige sociale aspect dat alleen mogelijk is met VR. Met echte handbewegingen, volledige-lichaamsavatars en realtime lipsync kunnen spelers aan den lijve ondervinden hoe het is om officier te zijn op de brug van een Federation-sterrenschip.

Werk samen als bemanning

Neem strategische beslissingen en coördineer acties met je bemanning om de missie tot een goed einde te brengen. In coöp kunnen spelers een bemanning van vier leden vormen en de rollen van Captain, Helm, Tactical en Engineer spelen. Elke rol is cruciaal voor het slagen van de verschillende soorten missies die je zult moeten voltooien en om de veiligheid van je bemanning en je schip te garanderen.

Een uniek schip voor een unieke missie

Voer het bevel over de U.S.S. Aegis, het eerste schip in zijn soort. Of je nu de koers uitzet en scan-gegevens analyseert of vijandelijke schilden hackt en kwetsbare subsystemen van vijandelijke schepen uitbuit, de hoogstaande technologie van Starfleet staat altijd tot je beschikking. Het unieke ontwerp van de Aegis maakt het schip ideaal voor de gevaarlijke missie in de Trench, maar je moet zijn vertrouwde én experimentele systemen leren gebruiken om je missie met succes te kunnen voltooien.

Een gedeeld galactisch avontuur

Star Trek - Bridge Crew biedt een boeiende coöp-ervaring waar je helemaal in op kunt gaan dankzij een ongekend gevoel van realiteit. Je hebt niet alleen individuele vaardigheden nodig om de uitdagingen samen het hoofd te bieden; communicatie, vertrouwen en een goede coördinatie binnen je bemanning vormen de sleutel voor succes.

Missiegenerator

Naast een dynamisch verhaal bevat Star Trek - Bridge Crew het speltype “Ongoing Missions”, waarin missies procedureel worden gegenereerd voor uren speelplezier in coöp en singleplayer.

  • PlayStation VR vereist

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze winkels of thuislevering voor €1,98
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 30/5/2017
EAN 3307215991671
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre Simulation
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Ubisoft
Ontwikkelaar Red Storm Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels