Betheda Games Collection

Speel enkele van de beste Bethesda games, nu in één voordelig pakket!

- Fallout 4
- Doom
- Wolfenstein - The Old Blood
- Dishonored Definitive Edition
- The Elder Scrolls Online - Tamriel Unlimited

Fallout 4

Bethesda Game Studios, de makers van Fallout 4 en The Elder Scrolls V - Skyrim, heten je welkom in de wereld van Fallout 4 - Hun meest ambitieuze game tot nog toe en de volgende generatie in open wereld games. Als de enigste overlevende van Vault 111, betreed je een door nucleaire oorlog verwoeste wereld. Elke seconde in een gevecht om te overleven en elke keuze is aan jou. Alleen jij kan het Wasteland herbouwen en iedereens lot bepalen.

Doom

Je bent hier voor één reden. Het gigantische onderzoekscentrum van de Union Aerospace Corporation op Mars wordt overweldigd door wrede en krachtige demons. Als de eenzame Doom Marine ben jij de enige persoon die tussen hun wereld staat en de onze. Beleef een intense singleplayer, supersnelle multiplayer en bijna eindeloze gameplay dankzij de snapmap editor.

Wolfenstein - The Old Blood

Wolfenstein - The Old Blood is een standalone prequel voor het bejubelde Wolfenstein - The New Order. Dit nieuwe avontuur bevat acht hoofdstukken en twee nieuwe verhaallijnen: 'Rudi and the Den of Wolves' en 'The Dark Secrets of Helga Von Schabbs'. Neem opnieuw de rol aan van B.J. Bazkowicz en verhinder de opmars van de Nazi oorlogsmachine met nieuwe wapens, zoals het bolt-action geweer en de granatenwerpende Kampfpistole.

Dishonored Definitive Edition

Beleef de definitieve Dishonored collectie met verbeterde graphics, die volledig gebruik maken van de nieuwe generatie hardware. Deze compilatie bevat naast Dishonored ook alle extra content die voor het spel is gereleased: Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches en Void Walker's Arsenal.

The Elder Scrolls Online - Tamriel Unlimited

De populaire en award-winnende fantasy RPG-serie The Elder Scrolls gaat online en biedt een ervaring als geen andere MMO tevoren! Beleef het epische avontuur alleen of met vrienden, guildmates en duizenden bondgenoten. Verken gevaarlijke grotten en kerkers, begin je aan spannende quests in Tamriel en stort je tegen andere spelers in grootschalige gevechten. Maandelijkse abonnementskosten zijn niet vereist.

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 20/9/2016
EAN 5055856413271
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld
Publisher Bethesda
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels