Yesterday Origins 

Yesterday Origins neemt liefhebbers van mysterie en avontuur mee op een reis door de tijd en rond de wereld in een nieuwe productie van de makers van Pendulo de wereldberoemde Runaway sage. In deze adventure game speel jij als John Yesterday en Pauline Petit, een stel onsterfelijken met een antiekwinkel in Parijs, die een avontuur beleven door de tijd heen over de hele wereld.

Het verhaal begint met de jonge John die door de Spaanse Inquisitie gevangen wordt gezet wegens tovenarij en al zijn vernuft zal moeten aanwenden om aan de gevangenbewaarders te ontsnappen. Dit is het begin van een reeks gebeurtenissen die afwisselend in het verleden en het heden plaatsvinden en die teruggaan naar de oorsprong van John’s zo begeerde onsterfelijkheid. Er is namelijk een probleem aan deze onsterfelijkheid: als John sterft en hij weer terug tot leven komt, heeft hij geen herinneringen meer van zijn vorige leven.

Met meer dan 20 jaar ervaring in story-driven games, presenteert Pendulo Studios haar eerste 3D-game, waarbij de onnavolgbare graphics bewaart zijn gebleven. Het door een stripverhaal geïnspireerde uiterlijk wordt voor het eerst onderstreept door schitterende visuele effecten en de game maakt gebruik van een 3D engine die onder andere zorgt voor dynamische schaduwen.

Alle personages zijn voorzien van stemmen. Daarnaast wordt de game ook gecomplementeerd door een originele soundtrack die is gemaakt door Juan Miguel Martín Muñoz, die eerder verantwoordelijk was voor de muziek van andere games van Pendulo zoals: Yesterday, Runaway - A Twist of Fate en Runaway 2 - The Dream of the Turtle.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 3/11/2016
EAN 3760156481050
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Focus Home Interactive
Ontwikkelaar Pendulo Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels