The King of Fighters XIV Day One Steelbook Edition

Burn to Fight!

De nieuwe generatie van The King of Fighters is er ! The King of Fighters XIV zet de saga die meer dan 20 jaar geleden begon, verder - exclusief op PlayStation 4.

Meer dan 50 verschillende personages gaan het gevecht aan in het iconische '3-on-3 Team Battle' systeem. Geniet van 2D vecht actie, met graphics voor het eerst volledig opgebouwd in 3D en 1080p met 60 frames per seconde. The King of Fighters XIV is de grootste update in de geschiedenis van deze legendarische reeks en de meest competitieve vechtgame in de geschiedenis van SNK. Speel online met tot 6 spelers in de nieuwe 'Party Battles' of oefen je vaardigheden met een vriend in de online training modus. Ga op in het gevecht en ontketen nieuwe combo's dankzij de nieuwe 'Climax Cancel' en verbeterde 'MAX Mode' mogelijkheden.

Vecht je doorheen een nieuw hoofdstuk in de Story Mode van The King of Fighters XIV. Ga de strijd aan met legendarische vechters, elk met hun eigen ambities, om tot de 'King of Fighters' te worden gekroond!

- 50 personages gaan de strijd aan in een van de meest uitgebreide selecties! 31 bestaande personages worden aangevuld met 19 nieuwe vechtersbazen!
- Climax Cancels: het voor KOF kenmerkende special move mechanisme is nog dieper uitgewerkt in KOF XIV. Laat je special moves elkaar opvolgen en bouw zo allesvernietigende combos op!
- Verbeterde MAX Mode: MAX mode is dodelijker dan ooit tevoren! Laat EX specials los om je aanvallen te versterken en nog impactvollere moves uit te voeren
- Rush Mode: deze modus laat je toe om eenvoudig combos uit te voeren met een simpele druk op de Square (vierkantje) knop op je controller
- Party Battle Mode: tot 6 spelers kunnen online de strijd aangaan in de 'Party Battle' modus! Ga samen met je vrienden aan de slag in 3-tegen-3 gevechten en gebruik de ingebouwde chat-functionaliteit om je team aan te moedigen!
- Online Modes: creëer je eigen KOF XIV profiel om makkelijk de strijd online aan te gaan. Train samen met je vrienden in de 'Online training' mode, of kijk als toeschouwer naar andere gevechten. Gebruik het 'replay' systeem om gevechten frame per frame te analyseren en zo zelf beter te worden.
- Een nieuw KOF hoofdstuk: in de single player 'Story Mode' neem je deel aan een toernooi dat het lot van de wereld kan bepalen!
- 3D Evolutie: KOF wordt voor het eerst volledig opgebouwd met 3D graphics, maar behoudt de typerende visuele stijl en gameplay.

De Day One Steelbook Edition bevat
- The King of Fighters game
- SteelBook verpakking
- 'Classic Kyo' kostuum DLC

Platform:

Niet meer beschikbaar

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 26/8/2016
EAN 4020628826475
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Fighting
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher SNK
Gesproken taal Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers