Space Hulk - Deathwing Enhanced Edition

Space Hulk - Deathwing is een first-person shooter die zich afspeelt in het Warhammer 40K Universum. De game is gebaseerd op het Space Hulk board game en gemaakt met de Unreal Engine 4 door het team dat ook verantwoordelijk is voor E.Y.E. - Divine Cybermancy, Streum On Studio. Als kers op de taart is het verhaal bovendien samen met Gavin Thorpe geschreven, die bij de fans bekend staat als schrijver van de betere Dark Angels verhalen.

De Enhanced Edition is een verbeterde versie van Space Hulk - Deathwing met verschillende nieuwe functies in zowel solo als multiplayer, waaronder een nieuwe klasse, een uitgebreid arsenaal aaan wapens, dodelijke nieuwe vijanden en een diep online aanpassingssysteem.

Infiltreer en verken de Space Hulk "Olethros", gevormd door verlaten ruimteschepen en ruimte-afval, vol verborgen gevaren en schatten. Als Librarian kan je eindelijk in first person de krachten van de machtige Psykers beheersen en samen met AI- of real life-teamgenoten het mysterie van de Olethros ontrafelen.

Je grootste vijand in de Space Hulk zijn de wreedzuchtige Genestealers die gebruik maken van hinderlagen, guerilla-tactics en aanvallen in groep om beetje bij beetje door je Terminatorpantser heen te klauwen. De schade die je pantser oploopt in dit spel is locatiegebonden, waardoor teveel hits op eenzelfde plaats nefast zijn voor de werking van je harnas. Om de zwerm tegen te houden heb je natuurlijk toegang tot een uitgebreid assortiment van wapens, vaardigheden en krachten die de Warhammer 40K fans bekend zullen voorkomen.

 • Speel als Space Marine Terminator.
 • Kies zelf hoe je Dark Angels-team eruit ziet en hoe jij de Genestealers wil verslaan.
 • Pas elke klasse aan in solo en multiplayer en ontgrendel verwoestende wapens, waaronder een uitgebreid arsenaal exclusief voor de Enhanced Edition.
 • Verken de Space Hulk en beleef een wanhopige strijd tegen de Genestealers, waaronder nieuwe, dodelijkere vijanden.
 • Speciale missies brengen oneindige replayability in zowel solo als multiplayer modes, met willekeurig gegenereerde objectives en spawnpunten voor vijanden.

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 22/5/2018
EAN 3512899116009
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre Shooter
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Focus Home Interactive
Ontwikkelaar Streum On Studio
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers