RIGS Mechanized Combat League

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

RIGS Mechanized Combat League

Ben jij een teamplayer? Dan is de Mechanized Combat League helemaal voor jou!

RIGS is exclusief voor PlayStation VR ontwikkeld en laat je kennismaken met zowel gemechaniseerde gevechten als futuristische sporten in explosieve vechtarena's. Ga helemaal op in een meeslepende singleplayer-ervaring waarin je de grenzen van je vaardigheden opzoekt en je teamtactieken verfijnt. Ontgrendel nieuwe en krachtigere RIGS waarmee je het vervolgens online tegen de hele wereld op kunt nemen.

- Jij hebt de controle over gigantische machines - RIGS - waarmee je je eigen vechtstijl kunt ontwikkelen, afhankelijk van machinegrootte, -vorm, -vaardigheden en -wapens.
- Leer enkele van de meest verfijnde en atletische vechtmachines ooit onder de knie te krijgen, in jouw poging om de beste van de arena te worden.
- Baan je vechtend een weg door een meeslepende singleplayer-ervaring of neem het online op tegen tegenstanders in competitieve multiplayer-wedstrijden.
- PlayStation VR vereist.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 69 punten Used 59 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Genre Shooter
PlayStation VR vereist
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Sony
Ontwikkelaar: Guerrilla Cambridge
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots