Far Cry Primal

De bekroonde Far Cry-reeks die de tropen en de Himalaya veroverde, richt zich nu op de oeroverlevingsstrijd van de mensheid met vernieuwende gameplay in een open wereld. Je krijgt te maken met gigantische beesten, adembenemende omgevingen en onvoorspelbare, brute confrontaties.

Welkom in het stenen tijdperk, een tijd vol extreme gevaren en eindeloos veel avonturen. Gigantische mammoeten en sabeltandtijgers heersen op aarde en de mensheid staat onder aan de voedselketen. Als laatste overlevende van je jagersgroep leer je een dodelijk arsenaal te maken, meedogenloze roofdieren van je af te slaan en vijandelijke stammen te slim af te zijn in de strijd om het land Oros. Uiteindelijke sta jij aan de top van de voedselketen.

Spelers kruipen in de huid van Takkar, een doorgewinterde jager en de laatste overlever van zijn jachtgroep. Aangekomen in het majestueuze en wilde land van Oros, houden spelers zich bezig met één simpel doel; overleven in een wereld waar de mens een prooi is. Ze ontmoeten een cast van memorabele personages die hen zal helpen om de gevaren van de wildernis te temmen. Spelers beleven het avontuur als één van de eerste mensen die vechten tegen uitsterving. Gedurende deze reis ga je op jacht naar voedsel, gebruik je vuur als wapen om je te weren tegen gevaarlijke roofdieren, maak je wapens en gereedschap van de resten van dode dieren en strijd je tegen andere stammen om over Oros te heersen.

- Volwaardige singleplayer-ervaring die spelers mee neemt naar 10.000 v.Chr., een tijd waarin gigantische beesten zoals de wolharige mammoet en de sabeltandtijger de aarde regeerden.  
- Ontwikkeld door Ubisoft Montréal, in samenwerking met Ubisoft Toronto, Ubisoft Shangai en Ubisoft Kiev Studio.
- Verander van prooi in jager en overwin het majestueuze land van Oros.
- Ontdek een verbluffende open wereld in het stenen tijdperk vol angstaanjagende dieren.
- Vervaardig een dodelijk arsenaal om vijandelijke stammen te verslaan.
- Tem het dierenrijk en gebruik het in je voordeel.

"Far Cry in hart en nieren" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/far-cry-primal-review

Platform:

Editie:

  • Uniek spaarsysteem +69 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 82 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +69 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 23/2/2016
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Publisher Ubisoft

Game Trailers