Fallout 4

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Fallout 4

Bethesda Game Studios, de makers van Fallout 4 en The Elder Scrolls V - Skyrim, heten je welkom in de wereld van Fallout 4 - Hun meest ambitieuze game tot nog toe en de volgende generatie in open wereld games. Als de enigste overlevende van Vault 111, betreed je een door nucleaire oorlog verwoeste wereld. Elke seconde is een gevecht om te overleven en elke keuze is aan jou. Alleen jij kan het Wasteland herbouwen en iedereens lot bepalen. Welkom thuis!

- Complete vrijheid: Doe wat je wil in een enorme open wereld met honderden locaties, personages en quests. Voeg je bij verschillende groeperingen, die allen vechten voor de macht of doe alles alleen, de keuze is aan jou.
- Kies zelf wie je bent via het S.P.E.C.I.A.L. personagesysteem. Kies uit honderden Perks en ontwikkel je eigen speelstijl, gaande van een soldaat in Power Armor tot een charismatische charmeur.
- De nieuwe graphics en belichting engine brengt leven in de wereld van Fallout zoals nooit tevoren. Elke locatie zit vol dynamische details, van de verkoolde bossen van de Commonwealth tot de ruïnes van Boston.
- De intense first of third person gevechten kunnen vertraagd worden met het nieuwe dynamische Vault-Tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.), dat je laat kiezen welke lichaamsdelen je aanvalt en deze keuzes cinamatisch weergeeft.
- Verzamel, verbeter en bouw duizenden voorwerpen met een geavanceerd nieuw crafting systeem: wapens, panser, chemicaliën en voedsel zijn nog maar het begin - Je kan zelfs hele nederzettingen bouwen en onderhouden!

"Bethesda's meest complete game ooit" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/fallout-4-review

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 69 punten Used 52 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre RPG
PEGI 18
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Bethesda
Ontwikkelaar: Bethesda Game Studios
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers