Tony Hawk's Pro Skater 5

Na 13 jaar afwezigheid komt de legendarische Pro Skater-serie van Activision terug met een mix van classic action, nieuwe levels en spannende online play.

Met de release van Tony Hawk's Pro Skater 5 is de Birdman terug van weggeweest. De game behoudt de tijdloze, combo-driven energy en strak ontworpen levels van de Pro Skater games en wordt uitgebreid met online gameplay. In Tony Hawk's Pro Skater 5 komt de kenmerkende stijl van de orginele Pro Skater games terug in nieuwe levels. Zo ligt de focus weer op uitdagende doelstellingen, perfecte technieken en high-score trucs, waaronder manuals en reverts. Nieuwe items zoals power-ups en projectiles versterken de skateboard ervaring en zorgen voor vernieuwing en extra vermaak. In de nieuwe game scheur je over straat in de gedaante van één van de topprofs van het moment, zoals Tony Hawk zelf, Nyjah Huston, Riley Hawk, Aaron "Jaws" Homoki, Ishod Wair, Leticia Bufoni, Chris Cole, David Gonzalez, Andrew Reynolds en Lizzie Armanto. Ook is het mogelijk om je eigen personage te creëren.

Met de online multiplayer laat Tony Hawk's Pro Skater 5 het beste van zichzelf zien. Als gamer begin je sessies met vrienden waar ook ter wereld en wanneer je maar wilt. Voltooi missies, ontdek nieuwe content, verbeter je level online of offline of bindt de strijd aan met uitdagers in competitieve wedstrijden. Daarnaast kun je je eigen skatepark bouwen en delen met de community.

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2/10/2015
EAN 5030917172038
Aantal spelers Singleplayer
Genre Sport
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Activision