De Sims 4 - Word Beroemd Uitbreidingspakket

Reik naar de sterren en word beroemd met De Sims 4 Word Beroemd. Bouw je sterrendom op terwijl je een acteercarrière nastreeft, een A-lister wordt en je je Sims begeleidt op het onvoorspelbare pad naar de roem. Van het atelier naar VIP-feesten, jij bepaalt hoe je Sims wereldwijde bekendheid vergaren. Personaliseer en straal in je celebrity-stijl en versier je Sims’ luxueuze huis in de heuvels met over-the-top accessoires zoals een gouden toilet. Bereid je voor om te schitteren in de spotlight en leef je beste celebrity-leven.

Claim je roem

 Nu kunnen je Sims hun wildste dromen van roem en fortuin uitleven! Stijg naar sterrendom in jouw huidige carrière, of katapult naar roem met een nieuwe bezigheid. Koester in de schijnwerpers als een aspirant-acteur of livestream ieder moment als influencer. Maar vergeet niet, hoe bekender je Sims worden, hoe meer aandacht, extraatjes en fans ze zullen aantrekken. Rijk en beroemd worden kan onvoorspelbaar zijn, maar of je nu je Simoleons flink gaat uitgeven of verbrassen, je zal nooit terug willen als je eenmaal de VIP-levensstijl hebt meegemaakt.

Speel jouw rol

 Wees je eigen inspiratiebron en leid je Sim naar een briljante acteercarrière. Grijp je grote kans in reclames of krijg een rol in een TV-serie. Wanneer je Sims net dat beetje extra studeren of unieke kostuums dragen, zou al dat harde werk kunnen leiden tot een hoofdrol in de volgende grote Blockbuster.

Zet de stad naar jouw hand

 Maak deel uit van de glitter & glamour van Del Sol Valley, een nieuwe wereld waar je Sims in aanraking komen met roem. Kies voor een starterswoning in Mirage Park of werk je omhoog naar een huis in de heuvels in de Pinnacles. Scoor een legendarische diamant op Starlight Boulevard met de naam van jouw Sim erop en binnen een mum van tijd word je het gesprek van de dag.

Leef een uitbundige levensstijl

Val op in de stad met chique street wear of trek spectaculaire outfits aan op de set.  Terwijl je Sims’ status omhoogschiet, krijgt deze beroemdheid allerlei extraatjes. Versier een prachtig herenhuis met vergulde meubels en neem een uniek decorstuk mee naar huis als eerbetoon aan het hoogtepunt van jou carrière.

 * Vereist de sims™ 4 game (apart verkrijgbaar) en alle game updates om te spelen. Zie minimale systeemvereisten voor deze expansion. 

Minimum Systeemeisen:

 • Basisspel vereist
 • Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ 7 (SP1) / 8 / 10
 • 1.8 GHz Intel Core 2 Duo/ AMD Athlon 64 Dual Core 4000+
 • 2 GB RAM
 • 10 GB vrije ruimte
 • 128 MB videokaart met Pixel Shader 3.0 ondersteuning NVIDIA GeForce 6600/ ATI Radeon X1300/ Intel GMA X4500

 

"Ervaar de celebrity lifestyle met je Sims!"

Platform:

 • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis afhalen in één van onze 80 winkels of thuislevering voor €1,98
 • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 16/11/2018
Aantal spelers Singleplayer, Mac OS compatibel
Genre Simulation
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Seks, Geweld
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar Maxis
Geschreven taal Nederlands, Engels, Frans

Game Trailers