Turbo - Super Stunt Squad

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Turbo - Super Stunt Squad

Turbo: Super Stunt Squad is een actiespel op hoog tempo met de stoere personages uit de aankomende film. Elk speelbaar personage heeft zijn eigen typische street style en is uitgerust met vaardigheden en tricks die je hard nodig zult hebben. Verdien respect door iedereen je jumps, drifts, slides, salto's en andere supercoole stunt moves te laten zien! Je skills zullen ook goed van pas komen als je met je zelf aangepaste personage power-ups gaat verdienen, wedstrijden en uitdagingen aangaat en sluiproutes vindt in de dynamische larger-than-life-omgevingen van de wereld van Turbo's.

- Laat krankzinnige stunts zien: Drift, slide, en vlieg door de lucht met Turbo jumps en flips, race bliksemsnel en laat iedereen je adembenemende combo-stunts zien!
- Voer de actie op met Team TURBO als jouw favoriete personage, zoals: Turbo, Smoove Move, Whiplash, Skidmark en Burn.
- Superveel om aan te passen en vrij te spelen: Verbeter en speel vaardigheden vrij die jou zullen helpen om beter te accelereren, hogere snelheden te behalen en meer grip te krijgen op de baan.
- Larger-Than-Life Parcours: Verander de mensenomgeving in een stuntbaan. Doe zieke stunts op alledaagse objecten als taco's, sauspakjes, aanrechten en banden.
- Meerdere missies en doelstellingen: Speel nog meer missies vrij en maak doelstellingen waar, zoals stuntmissies op tijd, het verzamelen van items, het doen van speciale tricks, puntenuitdagingen en nog veel meer!

 

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 52 punten Used 34 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Action
PEGI 3
Publisher: Bandai Namco Entertainment