PlayStation Network - Need for Speed Payback Deluxe Edition (BE)

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Compatibel met

  • PlayStation 4
new
89,99
Voor dit artikel is het niet meer mogelijk om nog een bestelling te plaatsen
Voor dit artikel is het niet meer mogelijk om nog een reservatie te plaatsen

PlayStation Network - Need for Speed Payback Deluxe Edition (BE)

  • Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition geeft je een voorsprong op de concurrentie met maximaal 3 dagen eerder toegang tot het volledige spel.
  • Val op met exclusieve accessoires en ontvang in-game kortingen, reputatiebonussen en vijf Shipments om aan je avontuur te beginnen.
  • Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition bevat het High Roller Pack en Platinum Car Pack.

Need for Speed Payback

Need for Speed, een van de meest succesvolle gamefranchises, is terug van weggeweest met Need for Speed Payback!

In Payback, dat zich afspeelt in de onderwereld van Fortune Valley, komen jij en je team samen om wraak te nemen op The House, een misdaadkartel dat heerst over de casino's, criminelen en politie in de stad. In dit corrupte gokparadijs staat veel op het spel, en The House wint altijd. Speel diverse uitdagingen en evenementen als Tyler, de Racer; Mac, de Showman; en Jess, de Wheelman. Elke chauffeur moet races, missies en uitdagingen voltooien om het respect van de onderwereld in de Valley te verdienen en mee te doen aan de ultieme race om The House uiteindelijk uit te schakelen. 

Je wagen staat centraal bij alles wat je doet. Creëer unieke wagens, dankzij meer aanpassingsmogelijkheden op het gebied van prestaties en graphics dan ooit tevoren. Haal alles uit de kast, terwijl je maar net weet te ontsnappen tijdens epische politieachtervolgingen. Ga on- of off-road duels aan in canyons, woestijnen, bergen en de stad. Verhoog tijdens alle evenementen, uitdagingen en missies de inzet met extra spelvaluta die je winst kunnen verveelvoudigen, of alles van je af kunnen pakken. Om helemaal de show te stelen kan je online gaan en via Autolog-aanbevelingen spelen met vrienden en – voor het eerst in de geschiedenis – potentiële rivalen. Je klassement wordt gevuld met andere spelers op een vergelijkbaar niveau, zodat je kunt zien hoe je het wereldwijd doet.

Van krankzinnige overvalmissies tot allesverwoestende races en epische momenten, Need for Speed Payback zorgt voor bloedstollende actie waarbij je op het puntje van je stoel zit. 

  • Van schroot tot stock en supercar - Blijf je prestaties eindeloos finetunen in elk van de vijf unieke wagenklassen (Race, Drift, Off-Road, Drag en Runner) om de rollen om te draaien in elke race, missie of uitdaging. Vind verlaten wagens in de wereld om je eigen wagen van de grond af op te bouwen en te perfectioneren. Verzamel, win of koop de populairste after-marketonderdelen en bouw een wagenpark met perfecte rijmachines.
  • Laat je racedromen uitkomen - Speel een explosief avontuur en kruip in de huid van drie unieke speelbare personages die worden verenigd door één gemeenschappelijk doel: wraak. Tyler, Mac en Jess werken samen om een rekening te vereffenen en mee te doen aan de ultieme race om The House uit te schakelen. Neem het op tegen de steeds sterker wordende politie, race tegen rivalen in de stad, en rijd on- en off-road door bergen, canyons en woestijnen.
  • Hoog spel - Vind je vorm en win grote prijzen met risk-versus-reward gameplay. Door de terugkeer van intense politie-achtervolgingen is de inzet hoger dan ooit. Zet je reputatie op het spel en daag vrienden of potentiële rivalen uit via Autolog-aanbevelingen tijdens de campagne-evenementen, of ga duels aan in klassieke online klassementen.

Game Trailers