ESD - PlayStation Network - Hitman Intro Pack (BE)

Het Hitman Intro Pack laat je kennismaken met de wereld van Hitman. Met het Intro Pack, krijg je een introductie in de wereld van Hitman, met de Praag en Parijs episodes. Je krijgt de volledige toegang tot de Contracts Mode, Escalation Mode, Elusive Targets en alle andere live content.

Hitman bouwt verder op de bewezen succesformule en de inmiddels klassieke delen Blood Money en Absolution, maar staat ook bol van de innovatie. Als speler ben je vrijer dan ooit om de opdracht een goede (maar voor het slachtoffer fatale) afloop te geven. De afzonderlijke levels zijn immens en worden bevolkt door honderden figuranten die je misschien wel voor jouw dodelijke karretje kunt spannen. Of je nu kiest voor schone handen en een sniper-geweer, niet bang bent voor het intiemere handwerk en gaat voor een welgemikte dolk of je wat 'subtieler' aan de slag gaat en de moord een ongeluk doet lijken; de mogelijkheden zijn haast oneindig. Agent 47 kan letterlijk álles in een omtoveren wapen hanteren en heeft meer vermommingen dan ooit tot zijn beschikking.

- Alle bezitters van het Hitman Intro Pack kunnen door het Hitman Upgrade Pack aan te schaffen alles in Hitman ontgrendelen.
- Plus 1 Bonus contract: The Sarajevo Six, alleen op PlayStation 4: In The Sarajevo Six reist Agent 47 over de hele wereld, op zoek naar zes voormalige leden van de paramilitaire CICADA.

Compatibel met: PlayStation 4

Bestel online en ontvang de code direct in je mailbox!

Momenteel niet beschikbaar
  • Uniek spaarsysteem +15 punten (meer info)
  • Code direct in je mailbox na online bestelling
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Uniek spaarsysteem +15 punten (meer info)
  • Direct in je mailbox na bestelling!
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Compatibel met PlayStation 4