Headset LucidSound LS30 Wireless - White

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Headset LucidSound LS30 - White

LucidSound van producent Snakebyte is een gloednieuwe productlijn headsets die de focus leggen op intuïtief design, hoogwaardig geluid en hoge prijs/kwaliteit verhouding. 

De LS30 Wireless Gaming Headset is gebouwd voor de huidige generatie gamers! Elke LS30 headset geniet van een uitmuntend geluidsspectrum dankzij de geluidsversterking en intuïtieve controle. De geluidsweergave is perfect om al genuanceerde geluiden in videogames op te pikken terwijl ook je teammates duidelijk verstaanbaar blijven. Het revolutionaire controle systeem van de headset maakt het mogelijk om snel en makkelijk je volume aan te passen. De headset maakt gebruik van een ingebouwde lithium-ion batterij en geeft tot 15u autonomie. Je kan de headset opladen met behulp van de bijgeleverde Micro USB kabel.

  • Geschikt voor multiplatform gebruik - Compatibel met Xbox One, PS4, PS3 en Xbox 360 mobiele apparaten door de 3,5mm aansluiting.
  • Innovatieve on-ear controle - de LS30 headset is ontwikkeld met handig gebruik in gedachte. Alle eigenschappen kan je regelen met wielen aan de oorschelpen van de headset. Het volume regel je met het linkerwiel (mute door het centrum van het wiel in te klikken); het rechterwiel inklikken mute de microfoon van de headset. 
  • 2 Microfoons - Gebruik de verwijderbare microfoon voor online chat en de ingebouwde microfoon voor telefoon en mobile gaming. Met de Mic-monitoring functie kan je het volume van je eigen stem horen.
  • Controle over mobiele functies - Beantwoord gesprekken, speel/pauzeer je muziek, verander liedjes en meer met de on-ear-cup controle.
Headset LucidSound LS30 - White
MERK LucidSound
PLATFORMEN PS4 - Xbox One - PS3 - Xbox 360
TYPE Over-ear
FREQUENTIE 20 Hz - 20 kHz
DRIVERS 50 mm
GEWICHT 255 gr.
NOISE CANCELLING Nee
WIRED/WIRELESS Wireless
KANALEN Stereo + 3D Surround Sound (Xbox One)
VERBINDING 3,5 mm jack
IMPENDANCE 70mW 32 Ohm per kanaal
GEVOELIGHEID 97dB +/- 3dDB

Lees meer over de technische specificaties in onze Headset Buyer's Guide!

 

 


Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 360 punten

Screenshots