Thrustmaster Y-300CPX Ghost Recon Wildlands Edition Headset

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Compatibel met

  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • PC
  • Xbox 360
  • Xbox One
new
50,00
Niet beschikbaar
Click & Collect niet mogelijk

Thrustmaster Y-300CPX Ghost Recon Wildlands Edition Headset

Gemaakt in wereldwijde samenwerking met de befaamde ‘Ghost Recon’ licentie. De Y-300CPX gaming-headset met uitgebreide compatibiliteit. Het apparaat laat zich eenvoudig aansluiten op een PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One*, PC, Xbox 360 en een Mac en is ook compatibel met de Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en met MP3-spelers, tablets  en smartphones (inclusief telefoonfuncties).

 

*Voor gebruik op Xbox One is een controller met 3.5 mm aansluiting of stereo headset adapter vereist

Multifunctionele bedieningsknopjes op de kabel waarmee u het volume van Game / Bass / Chat en Microphone kunt instellen. Zowel het volume van mic als van chat kunnen apart worden ingesteld. Perfect voor elke game en iedere gamer. De headset beschikt nog over een andere troef: een unieke microfoonversterking die de gebruiker zelf kan afstellen voor een optimale verstaanbaarheid van de eigen stem bij de andere spelers. Ten slotte kan ook nog de stemfeedback worden uitgezet zodat de eigen stem niet meer op de headset te horen is.  

Audio-expertise

Echte 50 mm luidsprekers voor een kristalheldere geluidsweergave: hoor alles en reageer snel!
De geluidsbeleving is zelfs “echter” dan de werkelijkheid dankzij de stabiele frequentieweergavecurve geoptimaliseerd voor game-sessies en de perfecte balans tussen lage, midden en hoge tonen. De exclusieve dubbele elektro-akoestische basversterker leveren bovendien een diep basgeluid.

Hoogwaardige microfoon

De hoge kwaliteit van de microfoon past goed bij de audioprestaties van de headset. Het unidirectionele apparaat is ontworpen om de stem van de gamer er uit te halen waardoor een duidelijke en efficiënte communicatie wordt gegarandeerd. De microfoon is ook afneembaar en instelbaar, en is daarmee geschikt voor elke maat en vorm van een hoofd.

Ontworpen voor comfort

Het unieke Y-vormige ontwerp zorgt voor uitzonderlijk comfort en effectieve passieve geluidsisolatie dankzij de grote en ultra-zachte oorkussens. Dit unieke design van de oorschelpen werkt als een klankkast voor de lage tonen waardoor ook deze beter tot hun recht komen.
Dankzij 4 m aan kabel is de headset geschikt voor alle soorten gaming-omstandigheden.

 
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Headset Y-300CPX Ghost Recon Wildlands Thrustmaster
MERK Thrustmaster
PLATFORMEN PS4 - Xbox One - PC - Xbox 360 - mobiel (incl. belfuncties)
TYPE Closed
FREQUENTIE 10Hz- 25KHz
DRIVERS 50 mm
GEWICHT 360 gr
NOISE CANCELLING Ja
WIRED/WIRELESS Wired
KANALEN Stereo
VERBINDING USB
IMPEDANCE 32 Ohms
GEVOELIGHEID 102 dB/mW

Lees meer over de technische specificaties in onze Headset Buyer's Guide!

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 120 punten

Screenshots