Call of Duty - Infinite Warfare - Collector's Edition Guide

Neem vanaf de eerste seconde een enorme voorsprong op je vijanden met deze Collector's Edition Strategy Guide voor Infinite Warfare. 

Deze hardcover-versie bevat naast de standaardinhoud extra bonus- en premiumcontent voor de echte fans, inclusief een Jackal Livery vlag van 40 cmx 60 cm en een developer's handbook met interviews, artwork en een exclusieve blik achter de schermen. Als leuke extra krijg je ook een digitale multiplayer guide voor Call of Duty - Modern Warfare Remastered.

Naast deze visuele pracht en praal krijg je ook een stap-voor-stap walkthrough van het volledige spel, voorzien van maps waarop je alles kan volgen.  Deze gedetailleerde maps bovendien zorgen voor een weergave van alle belangrijke locaties voor elk single- en multiplayer level.

Tactieken voor solo- en teamplay zijn uitgewerkt voor elke game mode, de snelste manieren om in rang te stijgen, beschrijvingen van alle wapens, attachments, perks, killstreaks etc zijn allemaal stuk voor stuk uitgewerkt. Naast de tactieken worden ook alle achievements, trophies en geheimen besproken.

Uiteraard is geen enkel COD-spel volledig zonder zombies; Daarom krijgen je ook kostbare tips om de strijd tegen de levende doden te overleven!

- Inclusief code om de volledige eGuide en een Modern Warfare Remastered multiplayer eGuide te downloaden
- Inclusief Call of Duty - Infinite Warfare Developer's Handbook en Jackal Livery vlag

Compatibel met: PC PlayStation 4 Xbox One

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 9780744017694
Compatibel met PC, PlayStation 4, Xbox One