World of Warcraft - Sylvanas PVC Diorama - Beast Kingdom

Lady Sylvanas Windrunner, aka: The Dark Lady was een gerespecteerde, hoge elf-ranger-generaal van de Silvermoon. Ze werd echter vermoord door de Arthas Menethil toen ze een mislukt verzet tegen zijn invasie leidde.

Sylvanas, herboren door pijn en angst, werd getransformeerd in een banshee, de nieuwste agent van de machtige Lich King. Een van de meest bekende personages in de World of Warcraft, Sylvanas, wordt alom geprezen door spelers over de hele wereld. Door een gevoel van kracht en schoonheid te combineren, is het personage te zien in veel van de grootste verhaallijnen van de gameserie.

Nu, The Entertainment Experience-merk, is Beast Kingdom verheugd om de beroemde werelden die zijn gecreëerd door de gamemeesters Blizzard te betreden met een nieuwe reeks D-Stage-diorama's. World of Warcraft vertegenwoordigt een nieuwe fase voor personageafbeeldingen in de wereld van videogames, en Beast Kingdom kan niet trotser zijn om fans enkele van de meest gevierde personages ooit te brengen. In de eerste golf kunnen verzamelaars beginnen met het verkennen van personages uit de World of Warcraft Battle for Azeroth.

Door de focus op fijnere details kunnen fans genieten van de D-Stage Sylvanas als een nauwkeurig geverfd diorama, met een klassieke pose die haar kracht en vastberadenheid laat zien. Met een assortiment van haar beroemde wapens, zwarte rookeffecten en titel op de basis en doorschijnende effecten in bepaalde delen van het diorama is dit figuur een must voor elk gamersbureau! Of je nu een Blizzard-fan bent of een trouwe speler van World of Warcraft, het nieuwe assortiment van Beast Kingdom zal zeker een hit worden bij game-verzamelaars over de hele wereld, dus zorg ervoor dat je vandaag de eerste van een nieuwe lijn gaming-collectables pakt.

Releasedatum: 18/11/2020

Het is niet meer mogelijk een pre-order te plaatsen voor dit artikel, het maximale aantal reserveringen is bereikt.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 4710586066951