World of Warcraft - Jaina PVC Diorama - Beast Kingdom

Lady Jaina Proudmoore wordt beschouwd als een van de krachtigste magiërs in heel Azeroth, en nog belangrijker, de sterkste menselijke tovenares die er is!

Als oprichtster en voormalig Lady of Theramore Isle wist ze de Kirin Tor te leiden en werd ze de meest gerespecteerde tovenares in het rijk. Tijdens haar tijd op de Kirin Tor raakte Jaina geobsedeerd door het neerhalen van het Burning Legion en de gekke demonen op elke mogelijke manier. Nadat ze erin geslaagd was hun leider Archimonde te verslaan, klom ze op in de gelederen en werd ze Grand Magus van de Kirin Kore en de ultieme heerser van de Dalaran, een positie die haar als een legende bevestigde!

Het Entertainment Experience-merk is weer terug met de volgende aflevering in de nieuwe World of Warcraft Battle for Azeroth-lijn van D-Stage-diorama's! Beast Kingdom presenteert met trots een nieuwe fase voor karakter uit de legendarische serie gemaakt door Blizzard.

De nieuwste release, gericht op Jaina: the Water Mage, met een sterke en veerkrachtige tovenares klaar voor de ultieme confrontatie met demonen van het Burning Legion. Met een focus op fijne details, is het personage vol vastberadenheid en de wil tot succes! Elk onderdeel van Jaina's kostuum is subtiel nagebouwd en het belangrijkste waterelement wordt direct achter haar opgeroepen met een doorschijnend blauw laageffect. Dus of je nu een Blizzard-fan bent of een trouwe speler van World of Warcraft, het nieuwe assortiment van Beast Kingdom zal zeker een hit worden bij game-verzamelaars over de hele wereld.

Releasedatum: 18/11/2020

Het is niet meer mogelijk een pre-order te plaatsen voor dit artikel, het maximale aantal reserveringen is bereikt.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 4710586066968