Watch Dogs Legion + Turtle Beach Ear Force Recon 70 Gaming Headset - Camo Blue

Een verzet beginnen in Watch Dogs Legion doe je niet zonder een goede headset. Met de Turtle Beach Ear Force Recon 70 Gaming Headset zit je goed! De headset is licht en comfortabel, maar biedt genoeg explosief geluid dankzij de 40mm hoogwaardige luidsprekers. Ga je samenwerken met andere verzetsleden? Klap de microfoon simpelweg naar voren om jezelf verstaanbaar te maken. Profiteer bovendien van extra prijsvoordeel in combinatie met Watch Dogs Legion!

Watch Dogs Legion

Het is tijd om Londen terug te claimen! Iedereen die je in deze iconische stad ziet kan worden gerekruteerd voor je verzet. Corrupte opportunisten onderdrukken de bevolking en het is aan jou om een verzet te starten en op te bouwen om de stad terug te geven aan het volk. Met een hele populatie van potentiële rekruten en de technologie van de stad binnen handbereik, moet je je weg naar een bevrijd Londen hacken, infiltreren en vechten. Welkom bij het verzet!

Upgrade naar de Xbox Series X-versie:
Watch Dogs Legion maakt gebruik van de Smart Delivery-technologie. Koop de game eenmalig en speel dan of op Xbox One of Xbox Series X wanneer zowel de console als de desbetreffende versie van Watch Dogs Legion verkrijgbaar zijn.

Turtle Beach Ear Force Recon 70 Gaming Headset - Camo Blue

De Turtle Beach Recon 70 Camo – Blauw-gamingheadset heeft een licht, comfortabel ontwerp, hoogwaardige 40mm-luidsprekers over het oor en een gevoelige opklapbare microfoon.

De Turtle Beach Recon 70 Camo – Blauw-gamingheadset voor meerdere platforms is ontwikkeld voor jouw volgende overwinning, jouw nieuwste achievement en nog veel meer. De headset heeft het nieuwste lichte en comfortabele Turtle Beach-ontwerp voor urenlang speelplezier, en bevat hoogwaardige 40mm-luidsprekers en oorkussens van synthetisch leer voor over het oor, zodat je alle geluiden goed hoort en ruis buiten houdt. Met de beroemde gevoelige microfoon van Turtle Beach ben je luid en duidelijk te horen, en je kunt deze ook eenvoudig dempen. Met de veelzijdige 3,5mm-aansluiting kun je wisselen tussen PS4™- en Xbox One-controllers, Nintendo Switch™, en compatibele mobiele apparaten.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 29/10/2020
EAN 3307216139188
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Ubisoft
Ontwikkelaar Ubisoft Toronto
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers