Crash Bandicoot 4 - It's About Time + Turtle Beach Ear Force Recon 70 Gaming Headset (Camo Blue)

It's About Time... dat je een goeie headset in huis haalt! Met de Turtle Beach Ear Force Recon 70 zit je goed. Dankzij de hoogwaardige 40mm-luidsprekers klinkt het geluid kraakhelder en door het lichte gewicht en de oorkussens van synthetisch leer kan je urenlang comfortabel gamen, zonder anderen in je omgeving tot last te zijn! Zin in een teamspel? Klap de microfoon naar voren en jullie kunnen je strategie overleggen. In combinatie met Crash Bandicoot 4 profiteer je bovendien van extra prijsvoordeel als je deze Turtle Beach headset aanschaft!

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Het is tijd... voor een womptastische nieuwe Crash Bandicoot-game! Crash een tijdloos avontuur tegemoet met je favoriete buideldieren.

Neo Cortex en N. Tropy zijn weer terug, en dit keer openen ze de aanval niet alleen op dit universum, maar op het hele multiversum! Crash en Coco schieten te hulp door de vier kwantummaskers te herenigen en de wetten van de werkelijkheid te buigen.

Nieuwe vaardigheden? Zeker. Meer speelbare personages? Reken maar. Alternatieve dimensies? Nou en of. Belachelijke eindbazen? Uiteraard. Nog steeds fantastisch? Wat denk je zelf.

Turtle Beach Ear Force Recon 70 Gaming Headset - Camo Blue

De Turtle Beach Recon 70 Camo – Blauw-gamingheadset heeft een licht, comfortabel ontwerp, hoogwaardige 40mm-luidsprekers over het oor en een gevoelige opklapbare microfoon.

De Turtle Beach Recon 70 Camo – Blauw-gamingheadset voor meerdere platforms is ontwikkeld voor jouw volgende overwinning, jouw nieuwste achievement en nog veel meer. De headset heeft het nieuwste lichte en comfortabele Turtle Beach-ontwerp voor urenlang speelplezier, en bevat hoogwaardige 40mm-luidsprekers en oorkussens van synthetisch leer voor over het oor, zodat je alle geluiden goed hoort en ruis buiten houdt. Met de beroemde gevoelige microfoon van Turtle Beach ben je luid en duidelijk te horen, en je kunt deze ook eenvoudig dempen. Met de veelzijdige 3,5mm-aansluiting kun je wisselen tussen PS4™- en Xbox One-controllers, Nintendo Switch™, en compatibele mobiele apparaten.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2/10/2020
EAN 5030917291111
Aantal spelers Singleplayer
Genre Platform
PEGI leeftijd 7
Publisher Activision
Ontwikkelaar Toys for Bob
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers