Need for Speed - Hot Pursuit Remastered

Voel de spanning van de achtervolging en de ontsnapping in Need for Speed: Hot Pursuit Remastered. Ontketen een woest gevoel van snelheid, zowel als een outlaw als een politieagent in 's werelds populairste high-performance auto's. Wees de politie te slim af of schakel wetsovertreders uit met de tactische wapens die je tot je beschikking hebt in een bloedstollende, sociaal competitieve race-ervaring.

Bijgewerkt met verbeterde beelden, platformonafhankelijke multiplayer - inclusief de asynchrone competitie aangedreven door Autolog - plus alle belangrijke DLC. Dit is de ultieme editie van Criterion Games' veelgeprezen Need for Speed-debuut. Het is tijd om de achtervolging nieuw leven in te blazen.

Cross-platform multiplayer en Autolog

Scheur over de kronkelende wegen van Seacrest County in races die sociaal competitief zijn in de kern. De baanbrekende Autolog verbindt jou en je vrienden in onderlinge achtervolgingen en races en levert instinctief uitdagingen op basis van de activiteiten van je vrienden. Dit zeer dynamische systeem wordt gevoed door vriendelijke concurrentie en wordt nu ondersteund met platformonafhankelijke synchronisatie en nieuwe multiplayer-gameplay, zodat je tegen elkaar kunt racen, ongeacht op welk platform je je bevindt.

Alle belangrijke DLC inbegrepen, en meer updates

Ontvang alle belangrijke DLC bij de lancering, inclusief zes uur extra gameplay en meer dan 30 uitdagingen. Gloednieuwe prestaties, wraps, autokleuren, minder harde stops, een bijgewerkte fotomodus en galerij, en meerdere updates zorgen deze keer voor een nog completere gameplay-ervaring.

Exotische auto's met wapens

Bestuur 's werelds meest gewilde supercars aan beide kanten van de wet. Pak verdachten in supercharged politie-interceptors die zijn uitgerust met tactische wapens, of breng het speelveld gelijk met tegenaanvallen en verdedigingsmanoeuvres als een elite-racer. Maak een strategie om een voorsprong te nemen op de concurrentie, ongeacht aan welke kant je staat!

Achtervolgen en ontsnappen

Een diepgaande en volledig gedefinieerde carrière voor één speler levert de actie van zowel politie als racers, met een naadloos gekoppelde multiplayer-ervaring in alle racemodi. Neem het op tegen vrienden of speel solo door de carrière om Bounty te verdienen en nieuwe auto's, wapens en uitrusting vrij te spelen.

Verbeterde beelden

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered levert een tijdloze race-ervaring bijgewerkt voor de huidige generatie hardware met verbeterde beelden.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 6/11/2020

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 6/11/2020
EAN 5030946124053
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar Stellar Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers