Mortal Shell

Inclusief artbook en poster!

Mortal Shell is een meedogenloze en diepe actie-RPG waarbij je gezonde verstand en weerbaarheid op de proef worden gesteld in een verbrijzelde wereld. De restanten van de mensheid rotten en kwijnen weg terwijl vurige vijanden woekeren in de ruïnes. Ze kennen geen genade, en om te overleven moet je over inzicht, precisie en instinct beschikken. Vind de verborgen heiligdommen van toegewijde volgelingen en ontdek je ware doel.

Beschikken over Lost Warriors

De doden hebben het verscheurde landschap bedorven, maar ze niet allemaal zonder hoop. De verloren overblijfselen van verslagen krijgers zijn voor jou om te ontdekken. Maak deze Mortal Shells wakker, bezet hun lichamen en word meester van diverse gevechtsstijlen.

Confronteer ijzingwekkende vijanden

Je pad wordt bewaakt door wanhopige tegenstanders, toegewijd aan ondoorgrondelijke goden. Aanschouw wezens die zowel beklagenswaardig als grotesk zijn, maar laat angst je reis niet tegenhouden. Verzamel je moed en confronteer ze.

IJzer maakt ijzer scherper

Gevechten zijn strategisch en doelbewust. Je moet je zwaard alleen inzetten als er zich een kans voordoet. Bereken je pareren om verwoestende tegenmaatregelen te ontketenen. Begraaf tijdelijk je Mortal Shell in steen om aanvallen te blokkeren, of speel agressief en gebruik je steenvorm om brutaal gewicht toe te voegen aan je eigen zwaardschommelingen.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 28/10/2020
EAN 5055957702922
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers