The Elder Scrolls Online: Greymoor Collector's Edition

BELANGRIJKE INFORMATIE: De Collector's Edition wordt geleverd vanaf 18 mei. De game zal echter alleen op PC speelbaar zijn vanaf 18 mei. Op PlayStation 4 en Xbox One is de content pas speelbaar vanaf 2 juni!

Bevat niet het basisspel The Elder Scrolls Online! Deze is vereist om Greymoor te spelen.

Inhoud fysieke Collector's Edition-upgrade:

 • Greymoor steelbook
 • Vampire Lord beeldje
 • Greymoor-gamekaart
 • Verzamelbare munten
 • 1 maand ESO Plus

The Elder Scrolls Online: Greymoor is het volgende hoofdstuk van ZeniMax Online Studios’ prijswinnende online RPG. Voor de eerste keer sinds The Elder Scrolls V: Skyrim, keren spelers en hun vrienden terug naar de bevroren toendra en besneeuwde bergen van West-Skyrim. Ga ondergronds naar het nog grotere en gevaarlijkere Blackreach dan het al was. Terwijl het Greymoor hoofdstuk een van The Elder Scrolls’ donkerste verhalen ooit is, zijn er ook helden die een sprankje hoop geven; terug van vanuit de base game komen Lyris Titanborn en House Ravenwatch, die de strijd aan gaan tegen de stalkers van de nacht.

Het Greymoor hoofdstuk bestaat uit een donker en gotische main story met side quests, harrowstorms (open group events gelijk aan Dark Anchors), een grote nieuwe 12-spelers trial Kyne’s Aegis, het nieuwe Antiquities systeem (reis door Tamriel om verloren artefacten en zeldzame antiek te vinden en krachtige wapens en rewards voor alle type spelers te verzamelen), publieke dungeons en delves en veel meer. Met meer dan 30 uur aan content om te ontdekken brengt The Elder Scrolls Online: Greymoor nieuwe ervaringen naar ESO waar veteranen en nieuwe spelers verbazingwekkende nieuwe verhalen en content wordt gebracht.

Dark Heart of Skyrim

De ‘Dark Heart of Skyrim’ is een jaarlang, met elkaar in verbinding staand, avontuur van de epische en award-winning Elder Scrolls Online serie. De ‘Dark Heart of Skyrim’ bevat de Harrowstorm dungeon pack DLC in Q1, het Greymoor hoofdstuk in Q2, het Q3 DLC dungeon pack and de Q4 story DLC. Meer dan 900 jaar voor The Elder Scrolls V: Skyrim is West Skyrim niet precies zoals spelers het zich wellicht herinneren. Een angstaanjagend leger vol vampieren, heksen en weerwolven onder leiding van een eeuwenoude Vampire Lord heeft het eens idyllisch landschap veranderd in een sinister en duistere omgeving.

Het jaarlange ‘Dark Heart of Skyrim’-avontuur start voor alle spelers in Q1 2020 met de Harrowstorm DLC dungeon pack welke twee nieuwe dungeon brengt. In Icereach doen spelers onderzoek naar mysterieuze stormen die opkomen in de Sea of Ghosts. De Unhallowed Grave is een lang vergeten eeuwenoude begraafplaats die wordt opgegraven, wat natuurlijk nooit een goed idee is... Kort daarna zal een gratis proloog quest speelbaar zijn die spelers een indruk geeft van wat er aankomt dit jaar.

Een nieuw jaarlang avontuur wacht 

De ‘Dark Heart of Skyrim’ is een jaarlang met elkaar in verbinding staand avontuur wat bestaat uit 4 updates in 2020: de proloog quest (gratis voor alle spelers) en de Harrowstorm DLC dungeon pack, het Greymoor hoofdstuk, De Q3 DLC dungeon pack en de Q4 Story DLC. Spelers krijgen ieder kwartaal naast de update gratis quality-of-life en performance updates als onderdeel van onze jaarlange toewijding om de performance te verbeteren.

Skyrim zoals je nog nooit hebt gezien

In West-Skyrim, nieuw in ESO, zullen spelers reizen naar het bevroren thuisland van de Nord en ondergronds gaan naar de vergeten Blackreach grot, uitgebreider dan wat spelers oorspronkelijk hebben ontdekt in The Elder Scrolls V: Skyrim, om te vechten tegen sinistere monsters om het geheim van de ‘Dark Heart of Skyrim’ te ontgrendelen. In het Greymoor hoofdstuk zullen spelers nieuwe en herkenbare locaties van West-Skyrim ontdekken zoals Solitude, Morthal, Labyrinthian, Dragon Bridge en meer.

Nieuwe World Events en Gameplay systemen

Het Greymoor hoofdstuk brengt nieuwe world events en gameplay systemen die gedurende de tijd opgebouwd kunnen worden. Met vampieren die Tamriel bedreigen met een meedogenloosheid zoals spelers nog nooit hebben gezien, zullen spelers moeten samenwerken om de Harrowstorms die het land terroriseren, te onderdrukken. Daarnaast zullen spelers ook verder dan West-Skyrim reizen over heel Tamriel om verloren artefacten te verzamelen met het nieuwe Antiquities system. Spoor de locaties van eeuwenoude relikwieën op en graaf deze op om Tamriel’s verborgen historie te ontdekken en krachtige en leuke rewards voor alle type spelers te ontdekken.

Een nieuw Elder Scrolls Online hoofdstuk voor iedereen

The Elder Scrolls Online: Greymoor blijft bouwen op de ESO hoofdstuk structuur geïntroduceerd in ESO: Morrowind hoofdstuk in 2017. Hoofstukken leveren grote hoeveelheden aan nieuwe content en features die zowel voor bestaande als nieuwe spelers even goed en even leuk om te spelen zijn.

 • Nieuwe spelers: Nieuwe spelers kunnen direct inspringen in The Elder Scrolls Online: Greymoor en starten met een karakter in de geüpdatet tutorial en beginnen in West-Skyrim zonder dat het nodig is om eerdere ESO-content te hebben gespeeld.
 • Bestaande spelers: ESO-veteranen kunnen upgraden en hun bestaande held naar West-Skyrim brengen om nieuwe avonturen te beginnen. Het maakt niet uit welk level, bestaande karakters zullen een gepast level content vinden vanaf het begin dat zij in West-Skyrim stappen.

Heb je ESO een tijdje niet gespeeld? The Elder Scrolls Online: Greymoor is jouw beste mogelijkheid om terug naar ESO te keren en verdere of nieuwe avonturen te beleven. Spelers zullen alleen de game moeten herinstalleren, inloggen en kunnen verder spelen.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 18/5/2020

Op release thuisbezorgd.

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 18/5/2020
EAN 5055856427483
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
Genre MMO
PEGI leeftijd 18
Publisher Bethesda
Ontwikkelaar ZeniMax Online Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers