Sword Art Online: Alicization Lycoris

Gebaseerd op een van de meest populaire Anime-verhalen ooit gemaakt, zal deze game je onderdompelen in de virtuele wereld 'Underworld' van de Alicization arc Stap een prachtige JRPG wereld binnen en speel als de hoofdrolspeler Kirito en duik meteen opwindende, naadloze gevechten in met uitgebreide mogelijkheden en acties.

De Bloem

Lycoris is een bloemensoort in het zuiden van Japan. De naam betekent passie, melancholie, hereniging en zelfredzaamheid. Een betekenis gekoppeld aan het verhaal van het spel...

Trouw aan het originele werk

Kirito is wakker geworden in een onbekende virtuele wereld, maar het voelt hem toch vertrouwd... Deze virtuele wereld geeft een misleidende indruk van de realiteit waarin AI-personages zich gedragen als mensen. Hier ontmoet Kirito een jonge man, Eugeo. Er is een belofte in de diepten van hun harten die hun bestemming verstrengelt. Om die belofte na te komen en bij elkaar te blijven, moeten ze verder gaan dan verwacht...

Ontmoet je favoriete personages

Kirito, Alice, Eugeo maar ook Administrator zullen allemaal deel uitmaken van deze game. Ervaar opnieuw het verhaal van Alicization met een JRPG-essentie en ontmoet alle personages uit de Anime-serie.

Platform:

Nu besteld, dinsdag in huis

Click & Collect tijdelijk niet mogelijk ivm technisch onderhoud In verband met technische onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/7/2020
EAN 3391892008609
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
Gesproken taal Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers