Code Vein

In een nabije toekomst maakt een mysterieuze ramp een einde aan de wereld zoals wij die kennen. De wolkenkrabbers die ooit symbool stonden voor welvaart lijken nu meer op grafzerken, doorboord door de Thorns of Judgment. In het midden van de verwoesting ligt een verborgen samenleving, genaamd Vein, waar de laatste restanten van de mensheid vechten om te overleven. Deze zogenaamde Revenants zijn gezegend met speciale gave en een dorst naar bloed in ruil voor hun herinneringen. Maar wie zich te veel overgeeft aan de bloeddorst, riskeert te veranderen in een van de Lost: hongerige monsters die hun menselijkheid hebben verloren. In Code Vein daal je af naar de diepste krochten van de hel om je verleden te ontdekken en uit deze nachtmerrie te ontsnappen.

Verenig je om te overleven

Code Vein biedt een verhaalgedreven dungeon-ervaring. Creëer jouw eigen personage, kies jouw partner en ontdek een vernielde wereld, overspoeld door de Lost. Combineer jullie krachten en bescherm elkaar tegen verrassingsaanvallen of sterke vijanden door gebruik te maken van je Blood Veil en je wapens. Denk goed na over welke partner je kiest, want iedereen heeft een eigen vechtstijl en achtergrondverhaal. 

Onder de Veil

Word sterker door je vijanden leeg te zuigen met jouw Blood Veils. Met “Gifts”, die teren op vijandelijk bloed, kun je jouw kracht vergroten, vijanden verzwakken en nieuwe aanvallen gebruiken. 

Grote uitdagingen geven grotere beloningen

Neem het op tegen de Lost in de grimmige wereld van Code Vein. Kies uit een groot aantal wapens, zoals bajonetten, bijlen en speren, en vecht zoals jij dat wilt. Door slim gebruik te maken van de krachten van je partner en Blood Veil-enhancements, kun je de meest dreigende vijanden neer halen. 

  • Soulsborne-achtige (Dark Souls, Bloodborne, Demon's Souls) game van de makers van God Eater
  • De unieke visuele stijl brengt de feel van animé met cel-shaded personages en indrukwekkende monsters
  • Verzamel Blood Veils om je personage sterker te maken en de uitdagende gameplay te overmeesteren

"De makers van God Eater wagen zich aan een uitdagende action-RPG met een snuifje anime in de stijl van Demon's Souls, Dark Souls en Bloodborne!"

Platform:

Editie:

Nu besteld, dinsdag in huis

Click & Collect tijdelijk niet mogelijk ivm technisch onderhoud In verband met technische onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/9/2019
EAN 3391891995993
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers