Borderlands 3 - Deluxe Edition

Alleen bij Game Mania ontvang je een upgrade naar de Deluxe Edition zonder meerprijs! De Deluxe Edition heeft een adviesprijs van €79,98, maar is enkel verkrijgbaar bij Game Mania voor €64,98!

Bestel Borderlands 3 bij Game Mania en ontvang zonder meerprijs een upgrade naar de Deluxe Edition! Deze editie is talrijk aan extra cosmetische skins, wapens en mods, zodat je helemaal de blits kunt maken terwijl je de woestenij verkent.

De Deluxe Edition bevat:

 • Borderlands 3 game 
 • Retro Cosmetic Pack: Vault Hunter-skin, Echo Device-skin, wapenskin
 • Neon Cosmetic Pack: Vault Hunter Skin, Echo Device Skin, sieraad
 • Gearbox Cosmetic Pack: wapenskin, sieraad
 • Toy Box Weapons Pack: 2 speelgoedgeweren, speelgoedgranaat-mod, sieraad
 • Uitrustbare mods voor extra XP en buit

Borderlands 3

De klassieke shooter-looter keert terug, met ontelbare wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos! Schiet je weg langs nieuwe werelden en vijanden als een van de vier gloednieuwe Vault Hunters, de ultieme, schatzoekende vechtersbazen van de Borderlands, elk voorzien van uitgebreide skill trees, vaardigheden en aanpassingsmogelijkheden. Speel solo of met vrienden en bind de strijd aan met bizarre vijanden, scoor tonnen aan buit en red je thuiswereld van de meest meedogenloze sekteleiders uit het heelal.

Een wilde rit vol chaos

Voorkom dat de extremistische Calypso Twins de bandietenclans met elkaar verenigen en de grootste macht van het heelal in handen krijgen. Alleen jij, een Vault Hunter op zoek naar avontuur, beschikt over de wapens en bondgenoten om ze te kunnen verslaan.

Jouw Vault Hunter, jouw speelstijl

Word een van de vier unieke Vault Hunters, elk met eigen vaardigheden, speelstijlen, uitgebreide skill trees en legio aanpassingsmogelijkheden. Alle Vault Hunters zijn in hun eentje al in staat om chaos te ontketenen, maar samen zijn ze niet te stoppen.

 • Moze als DE SOLDAAT: Als Moze versterking nodig heeft, geeft ze digistructies aan haar robot – Iron Bear – om een mokerslag aan extra vuurkracht uit te delen.
 • Amara als DE SIRENE: Een kundige vechtersbaas met zelfvertrouwen, bezit de vaardigheid om hemelse vuisten op te roepen. Met haar Sirene-krachten verplettert Amara haar vijanden.
 • FL4K als de DIERENTEMMER: FL4K leeft om te jagen. Net als de roofdieren die elk bevel van hun meester opvolgen. Hun favoriete prooi? Nietsvermoedende bandieten, die arme sukkels.
 • Zane als de SPION: Zane, een specialist in oorlogsgadgets, is uiterst bedreven in het betreden van een slagveld, het laten ontstaan van chaos, en daarna weer verdwijnen alsof hij er nooit is geweest.

Laden, richten en plunderen

Door het bestaan van ontelbare wapens en gadgets is elk gevecht een mogelijkheid om nieuwe uitrusting te scoren. Wapens met schilddragende kogels? Hebben we. Geweren die vuurspuwende vulkanen laten ontstaan? Uiteraard. Geweren die pootjes krijgen en vijanden achtervolgen, terwijl ze hen ook nog verwensingen naroepen? Ja, die zijn er ook.

Nieuwe Borderlands

Ontdek na Pandora nieuwe werelden, elk met unieke omgevingen om te verkennen en vijanden om te vernietigen. Scheur door vijandelijke woestijnen, vind al vechtend je weg in door oorlog verwoeste steden, vaar door dodelijke moerassen, en meer!

Snelle en soepele coöp-actie

Speel met wie dan ook, wanneer dan ook, online of in split-screen coöp-modus, ongeacht je level of voortgang. Werk in een team, versla vijanden en voltooi uitdagingen, maar verdien beloningen die alleen voor jou zijn - iedereen ontvangt buit.

Platform:

Editie:

 • Uniek spaarsysteem +224 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
 • Uniek spaarsysteem +224 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 13/9/2019
EAN 5026555361637
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Shooter, RPG
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld, Constante internetverbinding vereist, In-game aankopen, Gokken
Publisher 2K Games
Ontwikkelaar Gearbox Software
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers