Surviving Mars

Koloniseer Mars en ontdek haar geheimen, liefst met minimale verliezen!

Welkom thuis! Het is tijd om jouw deel van de Rode Planeet op te eisen en de eerste functionerende menselijke kolonies op Mars te bouwen! Alles wat je nodig hebt zijn voorraden, zuurstof, tientallen jaren training, ervaring met zandstormen en een positieve houding om het doel van die rare zwarte blokken die uit het niets opdoken te ontdekken. Met een beetje verfraaiing wordt deze plek geweldig!

Surviving Mars is een sci-fi city building game, waarbij alles draait om de kolonisatie van Mars en het overleven van dit proces. Kies een ruimtevaartorganisatie om hulpmiddelen en financiële ondersteuning te voorzien voordat je een locatie voor jouw kolonie uitkiest. Bouw koepels en infrastructuur, onderzoek nieuwe mogelijkheden en maak gebruik van drones om je nederzetting vorm te geven en uit te breiden. Verbouw je eigen voedsel, mijn naar mineralen of ontspan gewoon aan de bar na een dag hard werken. Het belangrijkste is echter om je kolonisten in leven te houden. Geen gemakkelijke taak op een vreemde nieuwe planeet.

Je zal verschillende uitdagingen moeten overwinnen. Voer je strategie uit en verbeter de overlevingskansen van je kolonie, terwijl je de mysteries van deze buitenaardse wereld ontdekt. Ben je er klaar voor? Mars wacht op jou.

 • Bouw een duurzame kolonie in de ruimte - Bouwen op een planeet die niet geschikt is voor het menselijk leven daagt je uit om een slimme, functionele kolonie te bouwen. Slechte planning gaat niet over files, maar over het overleven van je kolonisten. Je wilt echt geen stroomonderbrekingen in een stad die is gebouwd op een plaats zonder zuurstof.
 • Individueel gesimuleerde kolonisten - Elke kolonist is een uniek individu met problemen en sterke punten die de behoeften en het gedrag van de andere kolonisten beïnvloeden. Het kan heel interessant worden als je hoofdwetenschappers een drankprobleem ontwikkelen door te lang in het lab te moeten overwerken.
 • Futuristische Space Dome-constructie - Bouw retro-futuristische superstructuren die kolonisten, fabrieken en commerciële gebouwen huisvesten met hun eigen 'buurtpersoonlijkheid'. Creëer kolonies die de wetenschap boven alles stellen, terwijl vermoeide werknemers hun salaris weg drinken in een lokale bar of tracht een utopische samenleving onder de sterren uit te bouwen.
 • Verken de geheimen van Mars - Surviving Mars heeft veel geheimen, geïnspireerd door de klassieke sci-fi van Asimov en Clarke. Tijdens elke playthrough kunnen spelers een van Mars' unieke mysteries tegenkomen. Het ontrafelen van deze geheimen zou je kolonie ongelofelijke rijkdom of een verschrikkelijke ondergang kunnen bezorgen. Wat is dat bolvormig object dat zich nabij HUB B manifesteerde, en is het vriendelijk?
 • Gerandomiseerde research tree - De combinatie van statisch en willekeurig onderzoek door middel van experimenten maakt elke playthrough uniek. Bereik nieuwe wetenschappelijke doorbraken door het onverkende terrein van het Marsoppervlak te verkennen.
 • Unieke retro-futuristische visuals - Een gestroomlijnde, moderne visie op het futurisme van de jaren zestig, een tijd van verkenning en avontuur.
 • Uitgebreide mod-ondersteuning - Maak je eigen fantastische gebouwen, parken of zelfs een nieuw mysterie via de uitgebreide en handige modding-tools van Surviving Mars. Deel je mooiste creaties met de community om de perfecte samenleving te bouwen.

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 15/3/2018
EAN 4020628769611
Aantal spelers Singleplayer
Genre Simulation, Strategy
PEGI leeftijd 3
Publisher Paradox Interactive
Ontwikkelaar Haemimont Games
Geschreven taal Engels

Game Trailers