Dragon Ball FighterZ

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Dragon Ball FighterZ

Met Dragon Ball FighterZ keert Dragon Ball terug naar zijn roots in het fighting genre. De ontwikkeling van deze titel wordt opgenomen door niemand minder dan Arc System Works. De studio vergaarde cultstatus met de release van Guilty Gear op de allereerste PlayStation. Nu, bijna twintig jaar later is de studio uitgegroeid tot een van de beste 2D fighting game producenten met op hun palmares games als BlazBlue, Persona 4 Arena en Guilty Gear.

Meer dan twee dimensies

Het succes van Dragon Ball Xenoverse en de recente terugkeer van Dragon Ball Super op het kleine scherm bewijzen dat de 30 jaar oude animatiereeks uit Japan nog steeds enorm geliefd is. Alle recente Dragon Ball games (sinds het PlayStation 2 tijdperk) zijn 3D games met een cell-shaded uiterlijk dus vond Namco Bandai het hoogtijd om een frisse wind te introduceren. Arc System Works is bekend voor zijn 2.5D revolutie in het vechtgenre door games te creëren die lijken op speelbare anime-reeksen zoals Guilty Gear Xrd. Dynamische camerabewegingen laten de actie bij superkrachtige bewegingen van hun beste hoek zien. De camera kan in- en uitzoomen en rond de personages draaien voor dramatisch effect. Je laat stof opwaaien bij elke Kamehameha die je loslaat op je tegenstander.

3v3 clashes

De omschakeling van 3D naar 2.5D heeft niet alleen invloed op het uiterlijk van het spel, het voegt ook heel wat nieuwigheden toe aan de gameplay. De gevechten in Dragon Ball FighterZ zijn drie-tegen-drie. Het laat spelers toe om met meer dan één personage te leren spelen en maakt de gevechten dieper. 

Spectaculaire gevechten

Ervaar luchtcombo's, verwoestbare omgevingen en wereldberoemde scènes uit de Dragon Ball anime. De visuele stijl maakt het mogelijk om de animatiereeks zo waarheidsgetrouw mogelijk op je beeldscherm te toveren. Dragon Ball FighterZ maakt gebruik van de Unreal Engine 4 om het effect te creëren. De game produceert een 1080p resolutie aan 60 beelden per seconden voor supervloeiend spelverloop. Bovendien zullen de PlayStation 4 Pro en Xbox One X hogere resoluties ondersteunen.

 

 

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 224 punten Used 172 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Lokale Multiplayer Competitief
Genre Fighting
PEGI 12
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar: Arc System Works
Gesproken taal: Engels , Japans
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers