The Dwarves

De dwergenhelden worden geconfronteerd met honderden vijanden - Bent jij in staat om deze coole groep fantasy dwergen naar de overwinning tegen de duistere hordes te leiden?

The Dwarves is een fantasy role-playing game met een sterk verhaal en met tactische uitdagende real-time gevechten. Het hoofdpersonage is de dwerg Tungdil die tussen de mensen is opgegroeid. Zijn kennis van dwergen is wat hij uit de boeken kent. Zijn epische reis door "Girdlegard" is de rode draad van het verhaal. Zet de 15 speelbare helden, elk met individuele vaardigheden tactisch in. Neem het op tegen een overmacht van orcs, ogres, Alfs, bögnilim, zombies, tovenaars en nog veel meer vijanden. Het spel is gebaseerd op de bestseller van Markus Heitz: "The Dwarves".

- Tactical real-time battles: In de gevechten zullen je helden het vaak tegen honderden vijanden tegelijk moet opnemen.
- Groepsgevechten: De vijanden van de dwergen bewegen zich als één groep net als een zwerm vogels. Als een dwerg met zijn zware oorlogshamer op de grond slaat, vliegen de vijanden naar achteren.
- Ontdek de wereld: De wereld verkennen kan leiden tot verschillende evenementen, zoals side quests, dialogen met NPC's of dialogen tussen partijleden.
- Verken de wereldkaart: Er zijn vele groepen die de spelwereld bevolken. Het is aan jou of je orc legers wil ontwijken of aanvallen. Hoe eerder je de confrontatie aangaat hoe moeilijker het gevecht wordt. 

Platform:

  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 20/12/2016
EAN 9006113009023
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG, Strategy
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Publisher THQ Nordic
Ontwikkelaar KING Art
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers