Call of Duty - Infinite Warfare Legacy Pro Edition

De Legacy Pro Edition (t.w.v. €119,98) is in de Benelux exclusief bij Game Mania verkrijgbaar en komt met talloze extra's: de Call of Duty-Infinite Warfare game, de Call of Duty 4-Modern Warfare Remastered, een knappe steelbook, de soundtrack, enkele digitale goodies en natuurlijk de Season Pass (t.w.v. €49,98)!

De Call of Duty - Infinite Warfare Legacy Pro Edition is een 2-games-in-1 pakket met daarin Call of Duty - Infinite Warfare, Call of Duty - Modern Warfare Remastered, de Call of Duty - Infinite Warfare Season Pass en aanvullende bonus content! Call of Duty - Modern Warfare Remastered bevat de campaign en de 10 oorspronkelijke multiplayer maps van Call of Duty 4 - Modern Warfare.

De 6 overige mappen van Modern Warfare (Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike en Wet Work) kunnen gratis gedownload worden, naast twee nieuwe game modi (Gun Game en Hardpoint) én een geremasterde Winter Crash map! (vanaf 13/12/2016)

De Legacy Pro Edition bevat:

 • Call of Duty - Infinite Warfare game
 • Call of Duty - Modern Warfare Remastered (installatie via disc)
 • Call of Duty - Infinite Warfare Season Pass: geeft toegang tot alle aankomende Infinite Warfare DLC map packs (Niet inbegrepen bij USED aankoop)
 • Collectible SteelBook 
 • Officiële soundtrack van de game (Niet inbegrepen bij USED aankoop)
 • Extra digitale content bij Infinite Warfare (Niet inbegrepen bij USED aankoop)

Opgelet: De Call of Duty - Infinite Warfare disk is vereist om Call of Duty - Modern Warfare Remastered te spelen.


 

 

Call of Duty - Infinite Warfare

Infinity Ward, de onderscheiden studio die aan de wieg stond van de Call of Duty franchise, bereikt nieuwe hoogtes met Call of Duty - Infinite Warfare. Met grootschalige oorlog, epische slagvelden en filmische storytelling keert Infinite Warfare terug naar de roots van de franchise. Als speler stort je je in een grootschalige oorlog, die zich afspeelt in de toekomst. Menselijke conflicten hebben zich verspreid door ons hele zonnestelsel. De Multiplayer komt met baanbrekende gameplay innovaties en levert zo de diepste Call of Duty beleving tot op heden. De titel introduceert prachtige buitenaardse omgevingen en zowel nieuwe wapens als nieuwe player abilities. Daarnaast biedt de cooperative zombies experience unieke gameplay in een huiveringwekkend spannend jasje.

Terugkeer naar klassieke, grootschalige oorlog

Call of Duty - Infinite Warfare neemt je als speler mee op een reis, waarbij je zowel op aarde als buiten onze atmosfeer strijd levert tegen een meedogenloze vijand die onze manier van leven bedreigt. Grootschalig, maar met de kenmerkende boots-on-the-ground Call of Duty actie, introduceert de game memorabele personages, meeslepende verhaallijnen en prachtige nieuwe omgevingen in een epische nieuwe setting. De game is visueel overdonderend en levert een aangrijpend beeld van oorlog. Terwijl er zo wordt teruggegrepen naar de roots van de franchise verkent Infinity Ward tegelijkertijd nieuwe gebieden, want spelers krijgen nu zelf de leiding. Als Captain Reyes, een Tier 1 Special Operations piloot, voer je het bevel op de Retribution, één van de laatste overgebleven oorlogsschepen van de Aarde. Het zijn zware tijden vol ontberingen. Aan Reyes de taak om de restanten van een coalitie te verenigen om zo het hoofd te kunnen bieden aan de meedogenloze vijand. De oorlog is bruut en omspant ons hele zonnestelsel.

Vecht tegen een gedreven vijand

De Settlement Defense Front (SetDef) is een splintergroepering van opstandelingen, die zich jaren geleden heeft afgescheiden van de United Nations Space Alliance. In Call of Duty - Infinite Warfare zijn de natuurlijke grondstoffen op onze planeet uitgeput door bevolkingsgroei en industriële uitbreidingen. Aardbewoners zijn voor brandstoffen en andere noodzakelijke grondstoffen afhankelijk van koloniën elders in ons zonnestelsel. Mijnbouw op planeten en asteroïden houdt ons in leven. De SetDef is een fascistische macht van brute en militante radicalen, die gehard zijn door de extreme omstandigheden in buitenaardse omgevingen. Zij houden de landen op Earth in een wurggreep en de diplomatieke verhoudingen zijn al tijden meer dan gespannen. Er is maar de geringste verstoring nodig om tot een complete oorlog te leiden.

Maak je klaar voor de intense multiplayer

Call of Duty - Infinite Warfare bevat een volgende stap in de verdere ontwikkeling van Call of Duty’s movement system. De nadruk zal komen te liggen op front-line engagement. De mappen zijn zo ontwikkeld dat je als speler het movement system optimaal kunt gebruiken in de snelle gameplay die bij Call of Duty hoort. Als speler word je uitgedaagd om je doelen te bereiken op een creatieve manier die past bij jouw specifieke speelstijl.

Strijd met de living dead in de zombies thriller

Infinity Ward komt met een frisse blik op de nachtmerrieachtige Zombies mode. In het zenuwslopend avontuur neemt Call of Duty - Infinite Warfare je mee op een wilde rit met een veelheid aan nieuwe features. Tegelijkertijd biedt de Zombies mode al die vertrouwde zaken die je mag verwachten.

 • Call of Duty - Infinite Warfare biedt drie unieke game modes: Campaign, Multiplayer en Zombies
 • Beleef een brute oorlog die ons hele zonnestelsel omspant
 • Neem de leiding over de Retribution, één van de laatste overgebleven oorlogsschepen
 • Verenig de strijdkrachten tegen een gemeenschappelijke vijand 


Call of Duty - Modern Warfare Remastered

Eén van de meest onderscheiden games in de geschiedenis is terug. Call of Duty 4 - Modern Warfare is geremasterd in high-definition en bevat nu verbeterde textures, high-dynamic range belichting en nog veel meer. Je herleeft de iconische campaign terwijl je de wereld rondreist met Capt. Price, Gaz en Soap en populaire missies uitvoert als "All Ghillied Up", "Mile High Club" en "Crew Expendable".

In de 16 iconische multiplayer maps speel je samen met vrienden. Met de introductie van killstreaks, XP, Prestige, et cetera, was de online mode ooit verantwoordelijk voor de herdefiniëring van Call of Duty.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 4/11/2016
EAN 5030917197352
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Activision
Ontwikkelaar Infinity Ward
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers