Crackdown 3

Beleef explosieve missies en bestrijd de misdaad als agent met superkrachten in de overdadige sandbox vol chaos en destructie van Crackdown 3. Verken alle hoeken van een futuristische stad, race door de straten in een transformerend voertuig en gebruik je superkrachten om een genadeloos misdaadsyndicaat uit te schakelen. Crackdown 3 staat garant voor chaotische co-op en bevat een gloednieuwe multiplayermodus waar destructie het ultieme wapens is, mogelijk gemaakt met Microsoft Cloud.

The Blackout

Uit het niets dook een nieuwe vijand op. Grote gebieden in de stad werden aangevallen met een nooit eerder vertoonde vorm van oorlogsvoering en overspoeld door duisternis en chaos. In de nasleep van de aanval ontdekt The Agency een mogelijke aanwijzing, en nu stoppen ze nergens voor om de daders op te sporen en uit te schakelen... op welke manier dan ook.

New Providence

Een 'paradijselijk' eiland dat wordt onderdrukt door psychopaten, gangsters en bruten. New Providence is de thuislocatie van het topgeheime en sinistere TerraNova Worldwide. Deze megacorporatie is gevestigd aan het gloeiende hart van een vulkaan die onlangs op mysterieuze wijze uit zijn slaap is gewekt. TerraNova Worldwide misbruikt alle hulpbronnen in de omgeving (zowel materieel als menselijk) om zich voor te bereiden op de volgende fase van hun kwaadaardige plan, die zal leiden tot de onvermijdelijke krachtmeting met The Agency.

  • Echte destructie, echte 4K - Beleef explosieve missies en bestrijd de misdaad als agent met superkrachten in de overdadige sandbox vol chaos en destructie van Crackdown 3.  (4K gameplay alleen op Xbox One X)
  • Skills voor kills - Verhoog het level van je superagent om over wolkenkrabbers te springen, met trucks te smijten en te vechten als een baas.
  • Een gevaarlijke open-wereldspeeltuin - Speel met maximaal 4 vrienden op Xbox Live en schakel een gewelddadig misdaadsyndicaat uit. Gebruik de stad als je wapen om je vijanden uit de weg te ruimen.
  • De misdaad slaat terug - Lok wraakzuchtige topcriminelen uit hun schuilplaats door hun voetsoldaten uit te schakelen, criminele ondernemingen te stoppen en belangrijke bendeleiders te verslaan.
  • 'Boem' zegt het dynamiet - Speel met maximaal 10 agenten online om de stad straat voor straat met de grond gelijk te maken in een 100% verwoestbare multiplayerarena.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 324 punten Used 190 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Coöp
Online Multiplayer Competitief
Genre Action
PEGI 16
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Microsoft
Ontwikkelaar: Microsoft Studios
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers