Sherlock Holmes - Crimes and Punishments

Sherlock Holmes - Crimes and Punishments is de opvolger van de uitstekende 'The Testament of Sherlock Holmes' van 2012 Deze game bouwt verder op het succes van zijn voorganger en voegt belangrijke vernieuwingen toe, zowel in aan de grafische als aan de gameplay kant. Frogware Studios neemt ook voor de eerste keer afscheid van zijn zelf ontwikkelde grafische engine: Crimes and Punishments loopt namelijk op Epics Unreal Engine 3, waardoor de grafische kwaliteit sterk vooruitgaat ten opzichte van zijn voorgangers. Omgevingen zijn realistischer en gedetailleerder en bevatten nu dynamische belichting en schaduwen.

Stap in de schoenen van Sherlock Holmes en los 6 boeiende zaken op, gaande van verdwijningen en spectaculaire diefstallen tot bloedstollende moorden. Elke zaak geeft je de mogelijkheid om bepaalde morele keuzes te maken in plaats van alles volgens het boekje te doen. Alle keuzes hebben een invloed op het spel en de reputatie van je personage, naast realistische, en soms onverwachte, gevolgen. Dit systeem dwingt je om je keuzes goed te overwegen voor je iets doet door echt diepte te geven aan elke beslissing die je maakt.

- Stap in de schoenen van Sherlock Holmes in 6 nieuwe zaken.
- Ontdek de grafiche pracht dankzij de Unreal 3 Engine. 
- 10 verschillende eindes voor de 6 grote zaken.
- Een nieuwe Sherlock: het klassieke uiterlijk uit de vorige games, geïnspireerd door films uit de jaren 60 is vervangen door een moderner personage

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/9/2014
EAN 3512899113084
Aantal spelers Singleplayer
Genre Puzzle
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld, Drugsmisbruik
Publisher Focus Home Interactive

Game Trailers