Destiny - The Taken King Legendary Edition + Häkke Weapons Pack

De Legendary Edition bevat Destiny, The Dark Below Expansion, House of Wolves Expansion en de nieuwe The Taken King Expansion.
Deze versie geeft je eveneens vroeger toegang tot het Häkke Weapons Pack.

The Taken King 

Een donkere schaduw valt over onze wereld. Oryx, The Taken King, is gebrand op wraak en verzamelt een leger om hem heen van corrupte "Taken" krijgers door de duisternis zelf te manipuleren. Jij moet een manier naar binnen vinden in zijn onneembare Dreadnaught schip om de Taken King te verslaan voor hij en zijn duistere leger onze wereld en zonnestelsel vernietigd.

Destiny: The Taken King, het volgende grote avontuur binnen het first person shooter Destiny universum, introduceert een nieuwe campagne en quests, nieuwe vijanden om tegen te vechten, nieuwe locaties om te ontdekken, nieuwe strikes en Crucible levels, een nieuwe Raid en nog veel meer. Om de uitdaging aan te gaan krijg je als speler toegang tot drie nieuwe Guardian subclasses, Een gigantische hoeveelheid nieuwe wapens, pantser en uitrusting.

Krachtige nieuwe vaardigheden

Om de duisternis en het "Taken Army" terug te dringen, krijgen spelers splinternieuwe subclasses met nieuwe super krachten. Warlocks verkrijgen de kracht van een Elektrische storm, Hunters krijgen een boog van void energie en Titans roepen de kracht op van een in vlammen gehulde hamer die vijanden van een afstand verbranden of van dichtbij een vernietigende klap uit kan delen. 

Nieuwe campagne

Een gigantische Hive Dreadnaught schip hangt tussen de ringen van Saturnus. Oryx, The Taken King is aangekomen in ons zonnenstelsel, samen met hem zijn corrupte leger, hij wil wraak nemen op de Guardians die zijn zoon Crota vernietigd hebben door hun wereld te vernietigen. Trek ten strijde met nieuwe vaardigheden, wapens en uitrustingen. Versla de Taken Hordes, zoek een weg naar binnen in de onneembare Dreadnaught, en confronteer Oryx.

Nieuwe Locaties

Het geweldige Destiny universum breid zich verder uit - infiltreer in een Cabal basis op Phobos, en start met het zoeken naar een weg naar binnen op Oryx vlaggenschip - The Dreadnaught - een mysterieus met schatten volgepropt fort. Trek ten strijde in de Crucible met nieuwe mappen voor jou en je Fireteam.

Bereik een hoger level met de nieuwe gear

Breid je arsenaal uit met nieuwe wapens en pantser. Vind en verzamel nieuwe krachtige Exotics terwijl je sterker word binnen het Destiny universum.
 
Nieuwe activiteiten

Beleef een nieuw avontuur met de nieuwe strikes met nog sterkere bazen, volg het verhaal verder met de nieuwe quests met beloningen die je Guardian sterker maken, alleen de sterkste kunnen de nieuwe zes mans raid verslaan.

De Legendary Edition

Bezoek het complete Destiny universum naast "The Taken King":

Destiny

Jij bent een Guardian van het laatste veilige oord op aarde en je beschikt over enorme krachten van the traveler . Destiny is een next generation first person shooter met enorme hoeveelheden aan cinematic storytelling, coöperatieve, competitieve en openbare gameplay. Daarnaast bevat het persoonlijke activiteiten die zijn verweven in een gigantische, permanente online wereld. 

Expansion I: The Dark Below

Onder de oppervlakte van de maan verschuilt zich een lang vergeten vijand. Overleef de ware diepten van de Hellmouth , en stop zijn duistere leger tijdens het binnenvallen van de aarde. Breid uw Destiny avontuur uit met een schat aan wapens, armor en gear verdiend in nieuwe verhaal missies, drie nieuwe competitieve multiplayer arena's , en een nieuwe coöperatieve Strike en Raid .

Expansion II: House of Wolves

Alleen de dapperste Guardians zullen jagen op de toenemende Fallen dreiging en aanspraak maken op de mysterieuze schatten van The Reef. Ontdek waar uw legende je naast een schat aan nieuwe wapens en armor zal nemen, in nieuwe verhaal missies, drie nieuwe competitieve multiplayer maps en een nieuwe coöperatieve Strike. Uitbreiding II introduceert een nieuwe competitieve eliminatie modus in de Crucible en een geheel nieuwe arena activiteit The Prison of Elders.

"Het moment om Destiny weer te spelen!" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/destiny-the-taken-king-review

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 15/9/2015
EAN 5030917161605
Aantal spelers Online Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Activision

Game Trailers