Guitar Hero Live

Guitar Hero Live is hier. FreeStyleGames heeft de legendarische Guitar Hero franchise opnieuw uitgevonden, met twee innovatieve nieuwe gameplay modes en een geheel nieuwe gitaar controller.

GH Live mode plaatst je op het podium: je krijgt een adembenemende first-person view wanneer een levensecht publiek reageert op de noten die jij speelt. Of stap over naar GHTV een speelbaar muziekvideo netwerk, waar je samen live kunt meespelen, nieuwe muziek ontdekken, en vrienden uitdagen over de hele wereld.

GH Live

Jij bent de rockster - Muziek spelen voor een echt publiek is een unieke ervaring. Met de nieuwe GH Live first-person view, zal JIJ op het podium staan en dit op een compleet nieuwe manier beleven.

Speel voor een levensecht publiek, met levensechte reacties - Voel de spanning om in een echte band te spelen, voor een levensecht publiek dat in real time reageert op jouw optreden. Je zal het publiek voor je winnen, of verliezen. Ook zal de band je laten merken als je "rockt" of als je een tandje bij moet schakelen. Ga de strijd aan met de spanning en blaas het dak eraf.

Geweldige muziek, epische locaties - In GH Live zal je het podium beklimmen op verschillende locaties. Ervaar het allemaal, van de intieme sfeer van een kleine club tot aan de main stage van een gigantisch festival.

GHTV

Altijd alles speelbaar - GHTV is een netwerk met muziekvideo s waar jij en je gitaar controller de ster zijn. Honderden video's zullen beschikbaar zijn op de release met alle verschillende genres van de muziek en er zullen constant nieuwe video's toegevoegd worden. Ontdek en speel nieuwe muziek wanneer jij maar wilt.

Kijk wat je maar wilt - GHTV is zoals je normale TV aanzetten. Kies een kanaal uit en duik er gelijk in. Vind je niet leuk wat er opstaat? Wissel van kanaal en beland direct in een nieuw nummer.

Rock met je vrienden - GHTV maakt het leuker dan ooit om met je vrienden te spelen. Wanneer de één aan het spelen is, kunnen de anderen de video's bekijken. Daarnaast is GHTV is ook een competitie, ga de strijd aan in de woonkamer of online,  check de wereldranglijsten en zie hoe je het doet tegenover mede-rocksterren over de hele wereld.

Laat van je horen!

Guitar Hero bied nog meer mogelijkheden om samen te spelen. Met de toevoeging van vocalen voegt Guitar Hero een nieuwe laag in de sociale gameplay toe aan jouw woonkamer en geeft zangers de mogelijkheid om het podium te betreden. Zangers hebben de mogelijkheid om samen met de gitarist en hun eigen songtekst highway bovenaan het scherm de nummers te spelen. Alles wat je nodig hebt is een USB microfoon en "you're ready to rock out"

De Gitaar controller

Makkelijk te leren, Moeilijk te masteren - De gitaar controller is herontworpen voor de beste speelervaring voor alle niveaus. De nieuwe 2x3-knoppen lay-out maakt het makkelijker te bespelen met maar drie knoppen, of op het veteran niveau met 6 knoppen waardoor het meer lijkt op het spelen van echte akkoorden. Dit maakt het makkelijker voor beginners maar uitdagender voor de ervaren spelers.

- Echter dan ooit tevoren - De gitaar controller is aangepast naar de nieuwe stijl en realistische beleving van Guitar Hero Live.
- Geheel nieuwe knoppen-lay-out - De nieuwe 2x3-knoppen lay-out creëert de ervaring van het veranderen tussen snaren en schept een uitgebreide ervaring wanneer je akkoorden speelt.
- Klassieke "strum bar" - Waarom iets perfects aanpassen? De "strum bar" die je kent en waar je van houd is terug in al zijn glorie.
- Next level Hero Powers - Gebruik de bewegingssensor van de gitaar controller of de nieuwe Hero Power knop om één van de vele nieuwe Hero Powers te activeren.
- Terugkeer van de whammy - De klassieke whammy bar maakt een triomfantelijke terugkeer om je uit te sloven in stijl.
- Directe toegang tot GHTV - De GHTV-knop brengt je direct naar GHTV vanaf elk moment in het spel.

Deze bundel bevat:
- Guitar Hero Live game
- Guitar Hero Live draadloze guitar controller

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 23/10/2015
EAN 5030917171208
Aantal spelers Online Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Music
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Grof taalgebruik
Publisher Activision

Game Trailers