Mario Party 9

Het feest kan pas echt beginnen met de terugkeer van Mario en vrienden in een gloednieuw familiespel: Mario Party 9. Dit nieuwste deel in de blijvend populaire Mario party-serie introduceert nieuwe spelstanden, gevechten tegen eindbazen en nog meer speelbare personages uit het Mushroom Kingdom. Iedereen wil dit feest meemaken!

Word de ster van het koninkrijk

In dit nieuwste deel in de Mario Party-serie heb je als doel meer Mini Stars te verzamelen dan je tegenstanders en Bowser te verslaan. De koning van de Koopa's en zijn onderdanen hebben namelijk alle Mini Stars uit de hemel gestolen, en het is aan jou om ze terug te winnen en de superster van het Mushroom Kingdom te worden!

Party Adventure

Party Adventure is een nieuw bordspel dat de regels van Mario Party stevig door elkaar schudt. Vier spelers kunnen bijvoorbeeld tegelijk met hetzelfde voertuig over het spelbord reizen. Spelers zijn om beurten kapitein van het voertuig en moeten dobbelsteenblokken raken om het gezelschap vooruit te bewegen, in de hoop op de gunstigste vakjes te landen. De voertuigen zorgen voor een meer gestroomlijnde spelervaring, houden iedereen bij de actie betrokken en maken nieuwe strategieën mogelijk. Je kunt tijdens je beurt bijvoorbeeld proberen de beste routes en posities te bereiken, en tegelijk je tegenstanders in benarde posities brengen. Deze spelstand daagt je uit om wisselend mét en tégen je rivalen te strijden in spannende minigames waarin je de gestolen Mini Stars moet redden van Bowser om het licht weer aan de nachtelijke hemel te laten schijnen.

 Boss Battle

Boss Battle is een nieuwe minigame waarin maximaal vier spelers hun onderlinge verschillen opzij moeten zetten om met gezamenlijke inspanningen diverse klassieke eindbazen uit de Mario-spellen te verslaan. Zo kunnen spelers Mini Stars verzamelen en uiteindelijk afrekenen met Mario s aartsvijand Bowser. Ondanks het feit dat je moet samenwerken om de eindbazen te verslaan, zit er ook een competitief element in deze spelvariant: je verdient Mini Stars op basis van je rang en de hoeveelheid schade die je elke eindbaas hebt toegebracht. Deel de beslissende klap uit voor een bonus die je kans om te winnen aanzienlijk vergroot.

Free Play Mode

Er zijn ook nieuwe minigamestanden waarin je de minigames kunt spelen zonder dat er een spelbord aan te pas komt, zodat je op elk moment van de actie kunt genieten. In de Free Play Mode kun je samen met maximaal drie vrienden of gezinsleden in elke gewenste minigame strijden. In de Extras Mode kun je genieten van extra minigames als Goomba Bowling of het puzzelspel Castle Clearout. Met een overvloed aan nieuwe spelmogelijkheden, personages en 80 nieuwe minigames, hoef je alleen nog maar een datum te prikken voor je eigen Mario-party.

- Mario Party 9 bevat 80 gloednieuwe minigames, toegankelijk voor alle Mario-fans: pizza's bakken, uit spookhuizen ontsnappen, met sneeuwscooters racen ...
- Tijdens de bordspellen bepaalt het vakje waar het voertuig op landt welke soort minigame wordt gespeeld.
- Speel met je favoriete personages uit Mushroom Kingdom, waaronder personages die nooit eerder beschikbaar waren in de Mario Party-serie.
- In de multiplayer-varianten van het bordspel of de minigames kan je het direct opnemen tegen maximaal drie andere spelers.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 13/6/2014
EAN 45496402303
Aantal spelers Singleplayer
Genre Puzzle, Party
PEGI leeftijd 3
Publisher Nintendo