Disney Universe

Disney Universe is een waanzinnig avontuur vol non-stop actie, waarin voor de eerste keer verschillende Disney-werelden en -personages gecombineerd worden. Trek legendarische kostuums aan en stort je op uitdagingen in legendarische Disney-werelden. Versla vijanden, verzamel munten en powerups, speel nieuwe kostuums vrij en ga samen met je vrienden vechtend op verkenning in een combinatie van werelden, geïnspireerd door verschillende Disney- en Pixar-films.

Verkleedpartij

In Disney Universe krijgen spelers non-stop actie voorgeschoteld in een mix van werelden die geïnspireerd zijn door Disney animatie- en live action films. Spelers kunnen zich verkleden als iconische Disney en Disney Pixar personages en gaan op avontuur als hun held. Daarbij moeten krachtige vijanden worden verslagen en moeilijke puzzels opgelost worden om het universum te redden. Spelers kunnen uit meer dan 40 verschillende klassieke en hedendaagse kostuums kiezen zoals Alice (Alice in Wonderland), het groene eenogige monster Mike Wazowski (Monsters, Inc.), TRON (TRON: Legacy) en Stitch (Lilo & Stitch). Er zijn in totaal zes werelden die geïnspireerd zijn op verschillende Disney en Disney Pixar films. In elke wereld moeten spelers missies en opdrachten volbrengen welke in lijn zijn met de verhaallijnen uit de films.

Oneinig plezier

Na de release van Disney Universe dit najaar zijn er ook plannen om de werelden en kostuums van deze game uit te breiden en als downloadable content voor de PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar te maken. Dit om de beleving van de gamers zo divers en avontuurlijk mogelijk te maken. Disney Universe biedt humor, een hectische gameplay en de mogelijkheid om met drie vrienden samen te spelen. Het overwinnen van het universum is nog nooit zo leuk geweest!

- Bereid je voor op supersnelle actie met meer dan 40 klassieke en hedendaagse Disney-personages, inclusief Alice, Mike, TRON en Stitch.
- Kattenkwaad, chaos en gekte voeren de boventoon terwijl je zes verschillende werelden verkent die zijn geïnspireerd door de films van Disney en Pixar.
- Speel samen met vrienden om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan, of neem het tegen elkaar op voor de hoogste score.
- Na de lancering is er downloadbare content beschikbaar voor PlayStation 3 en Xbox 360, waardoor je het spel kunt blijven spelen.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 12/3/2014
EAN 8717418326661
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Disney