uDraw Studio + uDraw GameTablet

De uDraw GameTablet is een revolutionair nieuw game accessoire dat een unieke en leuke manier levert aan kinderen en hun familie om met de Wii te spelen. Klik je Wii Remote in de tablet en gebruik deze om op te tekenen of je personage te besturen d.m.v. de tiltcontrole van de Wii remote. De uDraw GameTablet biedt je een nieuwe en gemakkelijke manier om je kinderen met de Wii te laten spelen en hun creativiteit tot leven te doen komen. Het toestel komt gebundeld met de uDraw Studio game software en komt gelijktijdig uit met uDraw - Pictionary en uDraw - Krabbel's Grote Avontuur.

uDraw Studio

Ontdek je innerlijke artiest met uDraw Studio. Door gebruik te maken van de uDraw GameTablet kan je eindelijk je eigen artistieke creativiteit kwijt op Wii. uDraw Studio geeft je de vrijheid om spectaculaire kunstwerken te creëren zonder dat je de rommel achteraf moet opruimen en bevat gemakkelijk te gebruiken tools. Je kan je meesterwerken schilderen, tekenen en inkleuren.

- Gebruiksvriendelijk teken- en schilderspel, volledig Nederlandstalig.
- Verschillende tools tot je beschikking: 9 unieke tekengereedschappen gaande van een pen tot krijt en een airbrusher, meer dan 100 stempels, 15 nabewerkingseffecten, zoom in om je tekening in detail te bewerken, ...
- Gebruik de Replay-functie om te laten zien hoe je een tekening hebt gemaakt, stap-voor-stap.
- Deel je creaties met anderen door ze weg te schrijven op een SD geheugenkaartje.
- De Wii Remote kan in de uDraw GameTablet geklikt worden zodat deze geen batterijen nodig heeft en volledig draadloos is.
- Gebruik de tiltfunctie van de Wii remote terwijl deze in de tablet zit om bvb. je personage op het scherm te besturen.

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 3/3/2011
EAN 4005209140942
Aantal spelers Singleplayer
Genre Educatief
PEGI leeftijd 3
Publisher THQ