Als je leven één eindeloze vakantie was, wat zou je dan doen? Ergens lekker gaan vissen, zeldzame schelpen verzamelen op idyllische stranden, of naar vuurwerk kijken met vrienden? Of misschien sneeuwpoppen maken, cadeautjes uitwisselen met je hele familie of je huis volhangen met kerstversiering? Misschien wil je wel een reis maken naar de grote stad, lekker lang winkelen, of vrienden van over de hele wereld bezoeken! In Animal Crossing: City Folk voor Wii kabbelt het leven rustig voort, maar deze wereld zit vol met talloze mogelijkheden.

In de levendige wereld van Animal Crossing: City Folk vliegen de dagen in 'real time' voorbij. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Vang vuurvliegjes in de zomer, ga langs de deuren met Halloween of zoek naar eieren met Pasen. Als je in de stemming bent voor iets snellers, neem dan de bus naar een nieuwe stedelijke omgeving, die uniek is voor Animal Crossing: City Folk. Daar kun je een voorstelling bekijken in het theater of naar koopjes zoeken in Gracie's boetiek. Echter, als jeal te lang wegblijft, zullen je buren je gaan missen.

Tot vier mensen uit jouw huishouden kunnen samen leven in Animal Crossing: City Folk en samen kun je aan het perfecte dorp werken. Ontwerp kleding en patronen, schrijf brieven en laat berichten voor elkaar achter op het prikbord of nodig maximaal drie vrienden uit om jouw dorp te bezoeken via de Nintendo Wi-Fi Connection. Met de nieuwe WiiSpeak-microfoon (apart verkrijgbaar) lijkt het wel alsof je allemaal in dezelfde kamer bent. De microfoon wordt bovenop de sensorbalk bevestigd en pikt de gesprekken op van iedereen in de kamer. Zo wordt een unieke ervaring gecreëerd, waardoor iedereen in de kamer zich door het spel kan laten meeslepen.

De kern van Animal Crossing: City Folk wordt gevormd door het opbouwen van relaties met zowel de dieren in je dorp als met de andere spelers. Wordt vrienden met je dierenburen door brieven, cadeaus en gunsten uit te wisselen. Dieren kunnen ook van het ene naar het andere dorp verhuizen, waarbij ze herinneringen en verhalen van het oude dorp meenemen. En omdat iedereen weet hoe loslippig dieren kunnen zijn, kun je er op rekenen dat ze alle sappige details met de nieuwe dorpsbewoners zullen delen.

- Er is altijd iets te doen in de wereld van Animal Crossing. Dagen, seizoen en jaren gaan voorbij in real-time.
- 1-4 spelers per huishouden kunnen hun eigen plekje reserveren in de wereld van City Folk.
- Design kledij en patronen, schrijf brieven en plaats berichten op het bulletin bord.
- Ondersteuning van WiiSpeak, een ingebouwde microfoon op de sensorbar. (Apart verkrijgbaar)
- Druk je uit in je persoonlijke stijl door insecten, kunst en andere items te verzamelen.
- Ondersteunt Mii-karakters zodat je je Mii-karakter kan aanpassen met een make-over.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 4/12/2008
EAN 45496366599
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Simulation
PEGI leeftijd 3
Publisher Nintendo