Pikmin 3 - Nintendo Selects

Pikmin 3, het eerste nieuwe en originele deel in de Pikmin-serie in bijna negen jaar, bevat nieuwe uitdagingen, nieuwe personages en mysterieuze nieuwe soorten Pikmin. Met de Wii U GamePad worden nieuwe spelbelevingen gecreëerd voor de realtime-strategieserie, dankzij nieuwe besturingsmogelijkheden en geweldige nieuwe manieren om spelers uit te dagen. Pikmin 3 haalt ook voordeel uit de HD-mogelijkheden van Wii U voor een scherpere en meer gedetailleerde weergave van de natuurlijke omgevingen, diverse wezens en de schattige Pikmin.

Red je thuisplaneet

Dit is het jaar 20XX. De planeet Koppai lijdt onder explosieve bevolkingsgroei en het gebrek aan planning en vooruitdenken dat zo typerend is voor de bewoners, heeft geleid tot ernstige voedseltekorten. Het bestuur van Koppai is wanhopig op zoek naar oplossingen en stuurt sondes naar de diepste verten van het heelal - om vervolgens te ontdekken dat een planeet met de codenaam PNF-404 voedselbronnen lijkt te bezitten! Drie experts worden uitgezonden op het ruimteschip Drake voor de meest belangrijke afhaalmissie ooit: om voedsel terug te brengen en Koppai te redden. De landing op PNF-404 is echter verre van zacht! Afgezonderd als gevolg van het neerstorten, gaan de bemanningsleden naar elkaar op zoek... en ieder van hen komt eerst oog in oog met vriendelijke, behulpzame levensvormen: de Pikmin. Tijdens hun verkenning ontdekt de bemanning fruit dat veel groter is dan ze ooit verwacht hadden, dus besluiten ze om gebruik te maken van de hulp van de Pikmin om het terug naar hun schip te dragen. Terug op de Drake wordt het fruit verwerkt: de zaden worden verwijderd en naar Koppai verzonden en de sappen dienen als voeding voor de bemanning bij hun zoektocht naar meer vruchten. Kunnen ze genoeg voedselbronnen verzamelen om hun thuisplaneet te redden?

Vorm je eigen Pikmin leger

Pikmin 3 is een realtime-strategiespiel voor Wii U waarin je de planeet PNF-404 verkent met een leger behulpzame kleine wezentjes. Je stelt een groep van verschillende soorten Pikmin samen en gebruikt hun unieke talenten om de omgeving te onderzoeken, kostbare voorwerpen te vinden, puzzels op te lossen en zelfs de vijandige fauna van de planeet te bevechten in heftige schermutselingen! Tot 100 Pikmin kunnen je bemanning tegelijkertijd volgen (extra verzamelde Pikmin wachten veilig in de Onion) en je Pikmin-leger kan bestaan uit een combinatie van Pikmin-soorten. Zodra je Pikmin uit de Onion hebt gehaald, kun je fluiten om ze naar je toe te halen, waarna ze graag je bevelen op zullen volgen. Pikmin zijn zeer intelligente wezentjes: gooi ze ergens naartoe (dat vinden ze echt niet erg) en ze zoeken zelf uit wat ze kunnen doen, voordat ze aan hun taak beginnen! Met jouw instructies zullen je Pikmin-machten zware voorwerpen voor je sjouwen, barrières slopen, bruggen bouwen, knokken met de lokale fauna en meer! Natuurlijk zijn sommige voorwerpen bijzonder zwaar, dus zul je een bepaald aantal Pikmin nodig hebben om meer te kunnen doen. Je kunt je Pikmin-macht over drie teams verdelen en tussen de teams wisselen om tegelijkertijd verschillende streken te verkennen. Gebruik het touchscreen op de KopPad om een plek op de kaart te kiezen en daar automatisch een team naartoe te sturen, om daarna een ander team te kiezen en dat bevelen te geven. Zodra je het wisselen tussen teams in de vingers krijgt, kun je veel meer klaarspelen!

Move over Olimar

In Pikmin 3 speel je als 3 compleet nieuwe helden. Alph is een vrolijke jonge kereltje en optimistisch en bijzonder gepassioneerd over zijn werk als technicus op de Drake. Om de een of andere reden koestert hij grote bewondering voor Charlie. Brittany is de briljante botanist van het schip. Ze is betrouwbaar hoewel ze niet erg gedisciplineerd lijkt als het op haar eetlust aankomt! Als laatste heb je nog Charlie, de Kapitein van de SS Drake die verantwoordelijk is voor de bemanning (zeg niet dat je het van ons gehoord hebt, maar zijn gevoelens voor Brittany lijken weing met professionaliteit te maken te hebben.)

Wat zijn Pikmin?

Planeet PNF-404 is de thuisplaneet van vreemde wezentjes die Pikmin heten: van een kant bekeken zijn het net kleine diertjes, van een andere kant bekeken zijn het kleine plantjes. Ze groeien in de grond, maar zodra ze uit de klei getrokken worden, volgen deze onmiddellijk loyale kleine figuurtjes je bemanning op de voet en doen ze allerlei nuttige dingen voor je. Gooi ze naar een object (dat vinden ze niet erg) en daar gaan ze! Er zijn verschillende soorten Pikmin en die hebben allemaal hun unieke eigenschappen, dus kies de juiste soorten Pikmin voor de verschillende puzzels en uitdagingen die je wachten!
- Rode Pikmin: Deze Pikmin zijn

 

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 30/9/2016
EAN 45496336615
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Strategy
PEGI leeftijd 3
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Nintendo
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels