FAST Racing NEO - Nintendo eShop Selects

Race met ongelooflijke snelheden door een futuristische sci-fi-wereld in FAST Racing NEO.

De fysieke versie van de game heeft zelfs nog meer circuits om op te racen dan de versie die je in uit de Nintendo eShop kan downloaden. De acht downloadbare levels in het aangekondigde NEO Future Pack staan ook op de speldisk.

Ga achter het stuur zitten van een uitgebreide vloot voertuigen die de zwaartekracht trotseren, en neem deel aan bliksemsnelle racecompetities met 60 frames per seconde. Probeer een legendarische status te verwerven door alle drie de competities in FAST Racing NEO te winnen. Elke competitie is moeilijker dan de vorige... en sneller! Scheur over zestien bochtige circuits door adembenemende locaties met realistische weersomstandigheden. Glijd over het ijs als het zicht vanuit je cockpit wordt belemmerd door zware sneeuwstormen, slalom tussen wolkenkrabbers in een regenachtige metropool, en pas op voor zandstormen die je uit het lood kunnen slaan!

Gebruik de bewegingsbesturing of de knoppen om haarspeldbochten te nemen, tussen hindernissen door te slalommen en andere halsbrekende stunts uit te voeren. Je kunt de kleur van je schip veranderen. Als de kleur van je schip overeenkomt met de kleur van speciale boostpanelen op de weg, dan krijg je tijdelijk extra snelheid. Je kunt zelfs zonder tv racen op het scherm van de Wii U GamePad. Racers die op zoek zijn naar een extra uitdaging, kunnen hun hart ophalen in de verschillende multiplayerstanden in FAST Racing NEO: neem het online op tegen maximaal acht spelers, race tegen drie vrienden in de lokale multiplayerstand met een split-screen, en verover een plaats in de online ranglijsten.

Denk jij dat je deze weergaloze snelheden aankunt? Je komt er vanzelf achter in FAST Racing NEO, een arcade-racegame voor de Wii U die je bloed sneller doet stromen.

- Race met voertuigen die de zwaartekracht trotseren in deze razendsnelle arcade-racegame.
- Scheur over zestien circuits in valleien, besneeuwde bergketens, oceanen, futuristische steden en tal van andere locaties.
- Maak optimaal gebruik van snelheidsboosts om je tegenstanders voor te blijven.
- Race tegen anderen in een online multiplayerstand voor maximaal acht spelers.
- Neem het op tegen je vrienden in de lokale multiplayerstand voor vier spelers.
- Inclusief NEO Future Pack.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 30/9/2016
EAN 45496336820
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI leeftijd 3
Publisher Nintendo
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels