Skylanders - Imaginators Starterpack

Het Starterpack bevat:
- Skylanders - Imaginators game
- Skylanders - Imaginators portaal
- Master King Pen Skylander figurine
- Golden Queen Skylander figurine
- Fire Creation Crystal

Skylanders - Imaginators 

Portaalmeesters kunnen zoals nooit tevoren hun verbeelding los laten gaan in Skylanders - Imaginators Skylanders - Imaginators geeft kinderen de mogelijkheid om zelf Skylanders te creëren en ze voor het eerst tot leven te brengen in een nieuw avontuur met een fascinerend verhaal, puzzels, battles en een nieuwe opstelling van helden en schurken.  

Het verhaal van Skylanders - Imaginators vindt lang geleden plaats toen de Ancients de mysterieuze "Brein Magie" kracht gebruikten om alles in Skylands te maken. Hiermee brachten ze alles wat ze fantaseerden tot leven! Maar ze kwamen er snel achter dat het heel gevaarlijk kan zijn als de verkeerde persoon toegang heeft tot deze krachten. Daarom hadden ze deze opgesloten en weggestopt, zodat niemand het zou kunnen misbruiken. Nadat Kaos dit oude geheim ontdekte, heeft hij de kracht van "Brein Magie" weer losgelaten in Skylands om een onverslaanbaar leger van Doomlanders te maken zoals nooit eerder gezien! Nu is het aan de Portaalmeesters om Imaginators te creëren met de kracht van hun verbeelding en Kaos en zijn kwade Doomlanders tegen te houden voordat het te laat is. Om ze te helpen en trainen, stuurt Eon de grootste mystieke krijgers aller tijden – de Senseis!

Creëer je eigen Skylander

Sinds het begin van Skylanders, fantaseren kinderen over hun eigen Skylanders personages. Toys voor Bob, de originele ontwikkelaar van Skylanders, is terug als leidend ontwikkelingsteam. Skylanders - Imaginators biedt de fans meer keuzes dan ooit tevoren, met oneindige mogelijkheden om te creëren! Voor het eerst kunnen spelers hun verbeelding tot leven laten brengen en hun eigen Skylanders creëren, genaamd Skylanders Imaginators. Met eindeloze creatie mogelijkheden van krachten, vaardigheden, uitspraken, uiterlijk en nog veel meer, kunnen kinderen hun eigen creaties samenstellen met hun eigen verbeelding, of kunnen ze de willekeurige functie gebruiken om het spel de onderdelen voor hun te laten kiezen.   

Creation Crystal


Skylanders - Imaginators introduceert een nieuw type speelgoed – de Creation Crystal. Dit crystal geeft spelers de mogelijkheid om te creëren en hun unieke Skylanders  over te brengen  naar andere consoles, altijd en overal! Creation Crystals zijn per element gesorteerd. Poortmeesters kunnen één karakter creëren per Creation Crystal.

Ontmoet de Senseis

De Skylanders franchise gaat door met het bieden van aangrijpende personages die kinderen leuk vinden om te ontdekken als ze het spel spelen. Skylanders - Imaginators zal nieuwe gast sterren introduceren in Skylanders, genaamd Senseis. Senseis bevatten 20 nieuwe personages en 11 voormalige schurken. Elke Sensei is een meester van één van de 10 krachtige Battle Classes (bijvoorbeeld, Knight, Sorcerer, Brawler en meer). 

Als de master van deze Battle Classes, hebben alleen Senseis het vermogen om Sky Chi – de Ultieme Battle Class super move - los te laten. Sensei Skylanders hebben een meester-naar-pupil relatie met de nieuw gemaakte Imaginator Skylanders. Dit word in-game ondersteund doormiddel van het Sensei ontgrendelen van unieke Imaginator wapens, het verhogen van het maximum Imaginator  level, het bieden van toegang tot speciale gebieden in het spel, alsook het ontgrendelen van nieuwe Geheime Technieken voor Imaginators van hetzelfde type. 

Nieuw verhaal en Gameplay

Skylanders - Imaginators bevat een nieuw avontuur gevuld, komisch en sierlijk verhaal met leuke nieuwe personages en terugkerende lievelings-personages. Het spel brengt een divers en dynamisch verhaal-gedreven gameplay ervaring, met de nadruk op de magie van fantasie, inspiratie en opwinding voor kinderen doordat ze hun eigen superhelden kunnen creëren – het vindt allemaal plaats in verschillende nieuwe inspirerende omgevingen.  

Daarnaast ondersteunt Skylanders - Imaginators een lokale co-op Multiplayer. Spelers kunnen twee Creation Crystals, twee toys of een combinatie van beiden plaatsen op de Portal of Power om het plezier te maximaliseren! 

Speel met meer dan 300 Skylander figuren

Skylanders - Imaginators ondersteunt de meer dan 300 personage speelgoedfiguren van alle eerdere Skylanders spellen – inclusief Skylanders - SuperChargers, Skylanders - Trap Team, Skylanders - Swap Force, Skylanders - Giants en Skylanders - Spyro's Adventure, waar kinderen van kunnen genieten in de echte wereld en in de virtuele game wereld. Terwijl spelers nieuwe Skylanders toevoegen aan hun verzameling, breiden ze hun in-game ervaring uit. 

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 14/10/2016
EAN 5030917199226
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld, Angstaanjagend
Publisher Activision
Ontwikkelaar Toys for Bob
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Nederlands

Game Trailers