Star Fox Zero

Star Fox Zero voor de Wii U is het nieuwste deel in de Star Fox-serie. Fox, Falco, Peppy en Slippy sluiten opnieuw de rangen in het Star Fox-team.

In dit deel gebruik je de tv om je vliegtuig te besturen, terwijl de Wii U GamePad de cockpit van je schip vormt, van waaruit je je vijanden onder vuur kunt nemen. Omdat je twee beeldschermen tot je beschikking hebt, biedt de tv meer visuele vrijheid, waardoor de spelstand All-range een intense ervaring wordt die gloednieuw aanvoelt.

De Arwings waarin Fox en het team vliegen, kunnen nu worden veranderd in lopende robots, die Walkers worden genoemd. Je krijgt ook de kans om de Gyrowing, een soort drone, te besturen. Ook kun je weer achter het stuur kruipen van de populaire Landmaster om je al schietend een weg te banen over verschillende planeten.

Een reeks trainingsmissies helpt nieuwe rekruten de unieke gameplay met twee schermen onder de knie te krijgen. Wanneer je je vaardigheden verder hebt ontwikkeld, kan je terugkeren naar deze trainingsmissies voor betere scores en wat je hebt geleerd toepassen in het hoofdspel om nieuwe gebieden te ontdekken en eerdere prestaties te verbeteren.

- Ontwikkeld in samenwerking met Platinum Games.
- Populaire helden maken opnieuw hun opwachting! Beleef nieuwe dialogen met Fox McCloud, Slippy, Peppy, Falco en vele anderen. Dankzij innovatieve geluidseffecten krijg je de indruk dat je een headset draagt.
- Spelers kunnen op intuïtieve wijze een Arwing besturen met de linker en rechter richtingsstick, en bekende manoeuvres uitvoeren zoals salto's, bochten van 180 graden en barrel rolls.
- Verken dezelfde exotische planeten met andere voertuigen. Naast de verhaalstand kun je nog extra missies spelen.
- Spelers kunnen  terugkeren naar eerdere missies om verborgen voorwerpen en alternatieve routes te vinden die leiden naar gloednieuwe uitdagingen.
- Bestuur de nieuwe en verbeterde Arwing met zijn nieuwe Walker-transformatie en neem plaats in de cockpit van een soort drone, de Gyrowing. De Landmaster is ook weer van de partij, en hij kan dit keer zelfs beperkte tijd vliegen.
- Gebruik de Gamepad als cockpit voor unieke gameplay ervaring
- Speel samen in de multiplayer waarbij één speler de Arwing bestuurd en de andere speler kan richten en schieten.
- De amiibo-figuren bieden verschillende extra's. De Falco-amiibo geeft toegang tot de Black Arwing: een krachtig maar kwetsbaar wapen. De Fox-amiibo geeft de speler toegang tot een retro Arwing in de stijl van de originele Star Fox, compleet met retromuziek, om te gebruiken in het eerste Corneria-level.

"Een onbetwiste actiegame" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/star-fox-zero-review

Platform:

Editie:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 22/4/2016
EAN 45496335229
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nintendo

Game Trailers