God Wars - Future Past

Lang geleden was er een betoverend land met drie naties: Fuji, Izumo en Hyuga. In Mizuho leefden de inwoners vrij van conflict en in harmonie met de natuur. Na verloop van tijd verloor het land zijn onschuld door het groeien van gewassen, het smelten en smeden van metalen en het oorlog voeren. De oeroude goden die over het land waakten waren misnoegd door de vele geneugden van de inwoners van Mizuho.

Na een tijd werden verschillende locaties in Mizuho getroffen door natuurrampen zoals vloedgolven, aardbevingen en vulkanische uitbarstingen. De goden waren niet goed gestemd. Om de natuurrampen te voorkomen offert de Koningin van Mizuho haar geliefde dochter Sakuya op aan de berg. Haar andere dochter, Kaguya, sluit ze op in een kooi van bamboo waar ze 13 jaar beschermd wordt van alle toekomstige natuurrampen. In deze periode groeit Kaguya uit tot een knappe vrouw. Op een dag moet Kintaro, een jeugdvriend, haar redden uit een woeste meute. Kaguya rebelleert tegen haar lot 'om opgeoffert te worden' en staat erop dat ze haar eigen pad en lot zal bepalen. Vastberaden besluit ze samen met Kintaro uit Fuji te ontsnappen en te reizen naar Mizuho om de waarheid achter de beslissing van haar moeder te vinden.

God Wars - Future Past is een klassieke strategy RPG in de stijl van de Square-Enix klassiekers Final Fantasy Tactics en Tactics Ogre. Je leert adembenemende summons en krachten gebaseerd op mythologische wezens uit de Japanse cultuur.

  • Een verhaal dat uitpuilt van de Japanse cultuur en tradities - ontdek een Japan dat je nog nooit eerder zag en verwonder jezelf met spannende verhalen uit de Japanse mythologie.
  • Een brede waaier tactics en personaliseringsopties - Kies uit 14 verschillende personages met meer dan 30 verschillende (job) klassen en 400+ skills.
  • Een bloedmooie art direction zorgt voor een unieke stijl van oude Japanse tekeningen gevuld met mythologie en verwondering. 

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 16/6/2017
EAN 813633018546
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG, Strategy
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nippon Ichi Software
Ontwikkelaar Kadokawa
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels