Demon's Souls Remake

Demon's Souls is terug op de PlayStation 5! Deze hardcore RPG is nog steeds een van de uitdagendste games voor elke gamer. Dankzij de remake geniet je nog meer van de prachtige gameplay en een nieuwe - Fractured mode.

Onvermijdelijke dood

In het brutale land, Boletaria, van Demon's Souls is de dood onvermijdelijk maar niet het einde. De game combineert de beste eigenschappen van een actiegame en een RPG. De klassieke, maar realistische, hack & slash gameplay wordt aangevuld met toverspreuken en afstandswapens zoals een pijl en boog. Met deze wapens moet je de tientallen demonen in Boletaria verslaan en hun zielen vangen. De vijanden hebben allemaal een zwakke plek die je moet onthouden en misbruiken want alleen zo zul je het einde van Demon's Souls behalen. Gevechten in een harnas verlopen log en traag maar het is dat realisme dat de gameplay zo uniek maakt. Elk foute beweging van je personage kan genadeloos afgestraft worden net als bij echte ridders. Sommige vijanden wachten op cruciale plekjes in de game om je te verrassen. Het is hier dat het onlinegedeelte van de game jouw singleplayer ervaring volledig kan veranderen.

Online Singleplayer

Demon's Souls is een solo spelervaring maar de game introduceert op verschillende plaatsen unieke online interactie. Deze interactie neemt verschillende vormen aan: Hints & Bloodstains (bloedvlekken), Soul Form, World Tendency (gedrag van de wereld) en Black Phantoms. Herinner je die valsstrikken van de vijanden? Speel online en je zal her en der berichten of bloedvlekken terugvinden. Deze hints zijn boodschappen die andere spelers tijdens hun game hebben toegevoegd. Deze berichten, die je zelf kan samenstellen met vooropgestelde teksten, kunnen je helpen om belangrijke hindernissen te overkomen. Natuurlijk heeft ook nut om zelf berichten achter te laten. Als een andere speler langs een bericht van jou komt, kan hij dit bericht beoordelen. Als de speler je bedankt voor de handige informatie word jij in jouw spel op een dat eigenste moment beloond met extra levenskracht. De bloedvlekken in de wereld van Demon's Souls zijn afkomstig van andere spelers. Als je de bloedvlek activeert, zie je hoe deze speler gestorven is. Handig als je die vijand boven op de trap niet had opgemerkt...

Sluimerende Ziel

In Demon's Souls, als een speler sterft, neemt de speler een andere vorm aan, de Soul Form of zielvorm, en laat hij een Soul Sign achter. Wanneer een andere speler dit signaal ziet, kan hij jouw hulp inroepen als Phantom. Elke speler kan maximum twee Soul Forms oproepen. Help je de speler in nood die jouw hulp in roept dan krijg je de kans om jouw lichaam terug te winnen. Demon's Souls heeft dus ook coöperatieve mogelijkheden. Black Phantoms liggen in het verlengde van deze optie. Als je dood bent, kan je zelf een Black Eye Stone gebruiken. Met deze steen kan je een andere speler uitdagen als een zwarte fantoom. Win je van deze speler dan krijg je je lichaam terug. Er zijn wel enkele risico's aan verbonden: de speler die je uitdaagt is vaak sterker en als je verliest, verlies je al je verzamelde souls. Ten slotte is de wereld ook afhankelijk van iedereen die er ronddwaalt. Spelers kunnen doorgangen en poorten sluiten waardoor ook jij niet meer door deze poort kan. Voorts bepaalt de immerveranderende wereld ook welke Phantoms en Black Phantoms je ontmoet, en welke items je op je queeste vind.

Inzet en volharding

Demon's Souls is een unieke ervaring. De singleplayer die beïnvloed wordt door andere spelers maken van deze game een aaneenschakeling van verwondering en ongeloof. Bovendien geeft de onvergeeflijke moeilijkheidsgraad je de voldoening die je altijd al zocht. Het is belangrijk te weten dat je inspanningen en doorzettingsvermogen belangrijker zijn in het grotere geheel.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: TBA

Prijs nog onbekend

Niet meer beschikbaar

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum TBA
EAN
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Sony
Ontwikkelaar Bluepoint Games
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers