Ratchet & Clank - Rift Apart

Ga op dimensiehoppen met Ratchet en Clank terwijl ze het opnemen tegen een kwaadaardige keizer uit een andere realiteit. Spring tussen actievolle werelden en verder met verbluffende snelheden - compleet met oogverblindende beelden en een waanzinnig arsenaal - terwijl de intergalactische avonturiers op de PS5-console knallen.

Schandalige wapens

Een kwaadaardige robotkeizer maakt overuren om het organische leven uit te roeien, met Ratchet en Clanks eigen dimensie in zijn vizier. Je moet de buitensporige wapens van het dynamische paar afstoffen en een dimensionale ineenstorting in zijn sporen stoppen.

Nieuwe gezichten

Verenig het dubbele team opperste met een cast van bekende bondgenoten en nieuwe gezichten, waaronder een geheel nieuwe Lombax-verzetsstrijder die net zo vastbesloten is om de robotachtige plaag uit te schakelen.

Verbluffende beelden

Geniet van een visueel oogverblindend interdimensionaal avontuur, aangewakkerd door de verbluffende snelheid en meeslepende functies van de PlayStation 5-console.

Reizen in stijl

Ervaar de intergalactische shuffle van dimensionale kloven terwijl ze nieuwe werelden en gameplay combineren. Beweeg over slagvelden om snel je gevechtsvoordeel te behalen en repareer planetaire kloven met puzzels die de dimensie overspannen.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 2021

Prijs nog onbekend

Niet meer beschikbaar

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2021
EAN
Genre Action, Platform
Publisher Sony
Ontwikkelaar Insomniac Games

Game Trailers