Marvel's Avengers + Wireless PS4 Controller van Skylab Gear

Op zoek naar een kwalitatieve back-up controller? Met de draadloze controller van Skylab zit je goed. Deze heeft namelijk alle uiterlijke kenmerken en features die je mag verwachten van een kwalitatieve PS4-gamepad en is jouw held in (batterij)nood! In combinatie met de game Marvel's Avengers geniet je bovendien van extra prijsvoordeel. Controllers, assemble!

Marvel's Avengers

Sluit je aan bij de Avengers in een verhalende third-person game en ontketen hun unieke kracht om de wereld de komende jaren tegen allerlei gevaren te beschermen.

Marvel's Avengers begint op A-Day, wanneer Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor een hypermodern Avengers-hoofdkwartier onthullen in San Francisco - inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier, die loopt op een experimentele energiebron. De feestdag wordt ruw verstoord door een catastrofaal ongeluk dat een enorme verwoesting veroorzaakt. De Avengers krijgen de schuld en gaan uit elkaar.

Vijf jaar later, wanneer superhelden verboden zijn en de wereld in gevaar is, zijn de sterkste helden op aarde de enige hoop voor de mensheid.

Next Gen
Spelers die een versie van de game voor de huidige generatie consoles bezitten, krijgen zonder extra kosten een upgrade naar de next-gen-versie. Dit geldt voor spelers die upgraden van PlayStation 4 naar PlayStation 5 of van Xbox One naar Xbox Series X. Spelers kunnen ook hun save-bestanden verplaatsen naar de next-gen-consoles, inclusief hun spelerprofielen en vorderingen, zodat ze op de nieuwe consoles verder kunnen spelen vanaf het punt waar ze waren gebleven. Daarnaast maakt de ondersteuning van cross-gen play het mogelijk dat PS5-spelers kunnen samenspelen met vrienden die op de PS4 spelen, terwijl Xbox Series X-spelers kunnen samenspelen met hun vrienden die op een Xbox One spelen.

Draadloze Controller voor PS4 - Skylab Gear

Speel zorgeloos games op je console met deze draadloze controller, compatibel met PlayStation® 4 via Bluetooth, en pc of PlayStation® 3 via USB-kabel. De controller heeft alle kenmerken en features die je zou verwachten van een kwalitatieve gamepad, zoals ingebouwde rumble, een 600 mAh interne oplaadbare batterij, D-pad, analoge sticks, actieknoppen, snelle en responsieve triggers, touch pad, ingebouwde speaker, share-knop, lichtbalk en koptelefoonaansluiting. Sluit de controller eenvoudig aan via micro-USB (oplaadkabel inbegrepen) om de controller op te laden en je kunt weer urenlang gamen!

Wil je het maximale halen uit je console? Wij hebben de perfecte en betaalbare oplossing voor je met de accessoires van Skylab Gear. Van controllers tot oplaadstations tot extra geheugen voor je Switch. Skylab has got you covered!

Dit is geen officieel product van Sony.

 • Draadloze verbinding (Bluetooth) met PS4
 • Inclusief 1 meter lange Micro-USB-kabel nodig bij PS3 en PC
 • Ergonomisch design
 • Lichtbalk, touchpad, Dual motor vibratie
 • Stereo headset-verbinding
 • Ingebouwde speaker

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 4/9/2020
EAN 5021290084827
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre Action
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Square Enix
Ontwikkelaar Crystal Dynamics
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers