Assassin's Creed Valhalla - Ultimate Edition + Eivor's Hidden Blade Replica

Pre-order nu de Ultimate Edition samen met de officiële Hidden Blade van Eivor en maak jezelf strijdklaar voor de nieuwe Assassin's Creed!

Upgrade naar de PlayStation 5-versie: de Blu-ray Disc van de PlayStation 4-versie van Assassin's Creed Valhalla moet in een PlayStation 5-console zijn ingevoerd om de corresponderende digitale versie van Assassin’s Creed Valhalla voor PlayStation 5 gratis te kunnen spelen, zodra deze versie beschikbaar is.*


Assassin's Creed Valhalla - Ultimate Edition

De Ultimate Edition bevat het spel Assassin's Creed Valhalla, de seizoenspas en het Ultimate Pack!

Seizoenspas:

 • Krijg toegang tot nieuwe epische content, verken nieuwe landen en ontdek nieuwe uitrustingen.
 • Geniet van een extra meeslepende verhaalmissie die beschikbaar is bij release.

Ultimate Pack:

Sla angst in de harten van je vijanden en domineer raids en rivieren met de volgende items die beschikbaar zijn in het Ultimate Pack:

 • The Berserker Gear Pack bevat de Bearded Axe, de Ursine Guard Light Shield, een nieuwe skin voor je raaf, de meedogenloze Hati Wolf Mount en de Berserker-set voor Eivor.
 • The Berserker Longship Pack bevat een majestueuze drakar die wordt geleverd met een uniek boegbeeld en een set nieuwe zeilen.
 • The Berserker Settlement Pack bevat nieuwe manieren om je nederzetting in Engeland aan te passen.
 • Een set runen om je wapens te slijpen of je uitrusting te verbeteren.

In Assassin's Creed Valhalla speel je als Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een mysterieuze, schitterende open wereld tijdens de wrede Engelse middeleeuwen. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om een plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen.

SCHRIJF JE VIKINGSAGA - Dankzij geavanceerde RPG-mechanismen kun je zelf de groei van je personage bepalen en zo de wereld om je heen beïnvloeden. Met elke keuze die je maakt, van politieke allianties en gevechtsstrategieën tot dialogen en verbeteringen in uitrusting, smeed je je eigen pad naar glorie.

INSTINCTIEF GEVECHTSSYSTEEM - Hanteer met beide handen krachtige wapens zoals bijlen, zwaarden en zelfs schilden om de meedogenloze vechtstijl van de Vikingen te doen herleven. Onthoofd je vijanden op brute wijze, val ze van een afstand aan of vermoord ze geruisloos met je Hidden Blade. Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed-game.

EEN MIDDELEEUWSE OPEN WERELD - Zeil van de gure, mysterieuze kust van Noorwegen naar de prachtige maar dreigende Engelse koninkrijken en daar voorbij. Stort je in het leven van de Vikingen en ga vissen, jagen, speel drinkspelletjes en nog veel meer.

VOER EPISCHE ROOFTOCHTEN AAN - Leid enorme aanvallen tegen Saksische troepen en forten door heel Engeland. Leid je clan in verrassingsaanvallen vanaf je Vikingschip en plunder vijandelijke gebieden om hun rijkdommen en grondstoffen mee naar huis te nemen.

ONTWIKKEL JE SETTLEMENT - Bouw en verbeter gebouwen met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, zoals barakken, een smidse, tatoeëerder en meer. Rekruteer nieuwe leden voor je clan en personaliseer je Viking-belevenis.

HUURLING-VIKINGEN - Creëer en personaliseer een unieke Viking in je clan en deel deze online met je vrienden voor hun eigen rooftochten.

* Hiervoor zijn een PlayStation 5, een Blu-Ray-kopie van het spel, een PlayStation Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.


Assassin's Creed Valhalla - Eivor’s Hidden Blade Replica

Ubicollectibles presenteert met trots de officiële replica van het meest iconische wapen van een assassin: de hidden blade. Wees als Eivor in Assassin's Creed Valhalla door deze trouwe en in grootte aanpasbare replica van de hidden blade te gebruiken of hem in je verzameling tentoon te stellen..

Kenmerken:

 • Officiële replica op ware grootte van de hidden blade dat door Eivor wordt gedragen
 • Zeer gedetailleerde en in grootte aanpasbare replica
 • Intrekbaar lemmet met veer en slot
 • Lengte: 37 cm
 • Materiaal: PVC en ABS

Releasedatum: 10/11/2020

Assassin's Creed Valhalla - Ultimate Edition + Eivor's Hidden Blade Replica is uitverkocht. Bekijk Hyrule Warriors - Age of Calamity Green Rupee Edition als alternatieve editie.

Het maximale aantal reserveringen is bereikt. Het is niet meer mogelijk een pre-order te plaatsen voor dit artikel.

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/11/2020
EAN 3307216168416
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld
Publisher Ubisoft
Ontwikkelaar Ubisoft
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers